PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624892}
7,4 157 tys. ocen
7,4 10 1 156993
6,9 67 krytyków
Pokłosie
powrót do forum filmu Pokłosie

rzecz to o polsce i polakach-katolikach!

ocenił(a) film na 7
wheelerpeak

Interpretacja ateistycznego fanatyka,to taki sam brud jak fanatyk religijny.

ocenił(a) film na 3
RAC_79

Patrząc na forum zaczynam się zastanawiać, czy aby nie gorszy.

ocenił(a) film na 7
Rev93

Gdyby się tak zastanowić...

ocenił(a) film na 7
Rev93

Ty rev93 dlaczego ty tylko udzielasz się na forum tego filmiku ? Ty jesteś uposledzony ? Ten twój tzw fałszywy patriotyzm i wrodzona tępota jest żenujaca.

ocenił(a) film na 3
fajnykolo

Dlaczego? Bo akurat mam taki kaprys, a co myślałeś tani klownie? Zresztą czy sprawdzałeś wszystkie tematy na forach wszystkich filmów? Nie wydaje mi się a to oznacza, że po raz kolejny robisz z siebie kretyna. Jesteś masochistą? A może to jakieś inne zboczenie podobnego sortu?

ocenił(a) film na 7
Rev93

nie no nie wierzę iż ty tak głupi jesteś hehehehehehe Sprawdzenie twoich wszystkich wypowiedzi zajmuje około 20 sekund debilu, wszystkie dotyczą tylko jednego załosnego filmiku. Jeżeli się brandzlujesz tylko przy jednym filmie no to chyba ty jestes masochistą - masz to pa mamie czy po tacie . Nie no nie wierzę - ty jestes bezdennie głupi !!!!!!!!!!! uhahahahbuahahaha

ocenił(a) film na 3
fajnykolo

Znowu dałeś się podpuścić kretynie. Naprawdę tak lubisz robić z siebie idiotę? Widocznie tak a twoje reakcje po raz kolejny dowodzą, że ty nawet gimnazjum nie skończyłeś. Jeszcze nie zapomniałem jakie debile tam chodzą. Wpisujesz się bardzo dobrze w ten schemat. Na przyszłość czytaj ze zrozumieniem początek posta. Napisałem tam przecież, że taki mam kaprys. Reszta jak już pisałem wyżej była jak haczyk na jaki się złapałeś. Dureń jesteś i tyle dzieciaku.

ocenił(a) film na 7
Rev93

Oj biedaku ty biedaku hahaha co chwila robisz z siebie idiotę a jak ci to ktoś udowadnia to się okazuje że ty niby podpuszczasz hahahaha. Miałbyś przynajmniej odrobinę godności i przyznał się że jesteś idiotą i fałszywym patriotą, który jedyne co ma do powiedzenia to to w związku z jakimś jednym filmikiem. Już nie chce mi się ciebie dobijać bo ty wiesz i ja wiem, kim jesteś. Poudawaj dalej kogoś kim nie jesteś, może będzie z tym ci się lepiej żyło, przestaniesz myśleć o swoje biedzie, głupocie, tandetnej patriotycznej pozie , która jest fałszywa i zakłamana. Wybacz ale na razie nie odpowiem na twoje posty , bo po pierwsze jesteś nudny, po drugie głupi, po trzecie wyjeżdżam do Ameryki Południowej na wycieczkę życia i będę dopiero za 3 miesiące. Polecam przed moim powrotem trochę poczytać, gdzieś wyjechać, kontynuować naukę w podstawówce, odstawić tanie wino i prochy na które matka łoży zarabiając własną brudną dupą. pa frajerzyno i napisz coś jeszcze bo śmiechu nigdy za wiele a polewka z ciebie głąbie jest bezcenna hahahahahahaha :)

ocenił(a) film na 8
fajnykolo

Rev prawdopodobnie jest osobnikiem uposledzonym, podobnie jak Gemini. Zadaj sobie pytanie czy to jest etyczne wysmiewac sie z takiego czlowieka jak on? Owszem, jest niezwykle glupi, nie da sie tego nie zauwazyc, ale czy nie nalezy mu sie troche wspolczucia? Zastanow sie nad tym.

Gnoisz go, zapedzasz w kozi rog, gostek jest wyraznie zagubiony i bezradny, ale czy ty odczuwasz satysfakcje wykazujac przewage nad kims o takich ograniczeniach intelektualnych?

ocenił(a) film na 7
per333

nie no ... masz rację .... teraz trochę mi głupio, może rzeczywiście za bardzo się nad nim pastwiłem...... Przepraszam nie powinienem naśmiewać się z takich ludzi, no przecież to nie ich wina .... pytanie czyja ?

ocenił(a) film na 3
fajnykolo

Pastwiłem to się ja nad tobą biedny idioto, widać nawet tego pojąć nie umiesz. A ta Ameryka Południowa to pewnie melina twojego kumpla gdzieś na południu Polski?