PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624892}
7,4 157 tys. ocen
7,4 10 1 156985
6,9 67 krytyków
Pokłosie
powrót do forum filmu Pokłosie

Dobry

ocenił(a) film na 10

Zakupiłem ten film razem z Galą (gazete wyje*ałem xD) i powiem szczerze że to było dobrze
wydane 29.99 aktorsko ten film wypadł bardzo dobrze zwłaszcza dobrze opowiedziany konflikt
pomiędzy braćmi oraz braćmi i całą wsią. Na gratulacje zasługują Ireneusz Czop i Maciej Stuhr.
Bardzo udany powrót Władysława Pasikowskiego do filmów. Czy film był antypolski?? Szczerze to
się tym nie przejmuje bo nie jestem patriotą.

P.S liczę na normalne komentarze. A nie pokroju "żydowski idiota" "troll" lub "gimbus" bo to tylko
świadczy o inteligencji wypowiadających :D

ocenił(a) film na 3
killfrenzy8282

To co tutaj napisałeś także świadczy inteligencji - twojej inteligencji, i świadczy o niej nie najlepiej, skoro lubisz się obnosić z własną ignorancją.

ocenił(a) film na 8
killfrenzy8282

W odroznieniu od Ciebie jestem patriota, ale poza tym z grubsza sie zgadzam. Co do miejscowych oszolomionych antysemitow, to jasne jest przeciez, ze jedyne miejsce, gdzie ktos moze ich "wysluchac" to forum internetowe. Tutaj sie moze taki antysemita poczuc "kims", moze sie dowartosciowac plujac na Zydow i wszystkich tych, ktorzy maja inne poglady niz neonazistowskie. Takiemu baaaardzo slabemu intelektualnie czlowiekowi nie sposob wytlumaczyc, ze bycie neonazista w takim kraju jak Polska, ktory tyle z rak nazistow wycierpial, jest troche malo rock&rollowe. Ale coz, oni maja swoj swiat i w realu do swiata normalnych ludzi raczej nie sa w stanie przeniknac. Pozostaja na marginesie. Taki juz ich los.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 3
per333

Jedno muszę przyznać, fantazji to ci nie brakuje. Nie dość że jestem "wielonikowcem", to jeszcze tańczę jak mi zagrasz. Potrafisz to jakoś udowodnić? Czy twoje imaginacje to jedyny "dowód" jaki tutaj przedstawisz?
Swoją drogą nazywasz ludzi antysemitami, a zobacz co twoi bracia i siostry w TV pokazują:
"y o u t u b e .c o m / w a t c h ? v = A w 9 4 27 J d o I"
Możesz też wpisać w youtube
"Żydowskie POKŁOSIE Na Palestyńczykach i Drwiny z Chrześcijan! "

ocenił(a) film na 4
per333

"oszolomiony wielonickowcu"

Że niby skoro ten użytkownik zarejestrował się na FW po premierze Pokłosia to już nie ma prawa brać udizału w dyskusji bo "jaśnie pan" z Koziej Dupki pod Białobrzegami" naobraża od "wielonickowca"?

Smutne i denne musi być twoje wewnętrznie marne życie skoro zamiast rozmawiać wpieprzasz się komuś najpierw w profil by sprawdzić kiedy się zarejestrował. W sumie to jeszcze bardziej rynsztokowe niż u ułomów internetowych które zamiast porozmawiać o dowolnym filmi to wchodzą najpierw na profilm by zobaczyć jak ocenił jakiś film niezwiązany z tematem - nie współczuję:).

ocenił(a) film na 4
per333

"taki antysemita poczuc "kims", moze sie dowartosciowac plujac na Zydow i wszystkich tych, ktorzy maja inne poglady niz neonazistowskie"

Co prawda nie kwalifikuję się do żadnych z tych grup ale od kiedy tzw. "antysemityzm" równa się "neonazizmowi"? Ze niby jak ktoś nie lubi niektórych działań Izraela lub bardziej na miejscu "narodu wybranego" to znaczy że jest cichym wyznawcą Hitlera?

Pytam z ciekawości bo zawsze interesowało mnie głupota jednostek ograniczonych których kłopoty intelektualne w połączeniu z brakiem podstawowej wiedzy o świecie doprowadzają do tego że używają "argumentów" które zgodnie z dobrze znanym Prawem Godwina z góry pokazują ich przegraną w każdej dyskusji:).

ocenił(a) film na 8
tc1987

Uposledzony, nie masz zadnego poczucia obciachu gdy glosisz tu same klamstwa na temat Zydow, ale masz czelnosc by innym zarzucac pisanie nieprawdy. Przezabawne. Wy, ludzie o mentalnosci bolszewickiej i nazistowskiej, nie macie zadnego poczucia wstydu, co wynika z waszego prymitywizmu i nieprawdopodobnie niskich mozliwosci intelektualnych. Jak myslisz, uposledzony, dlaczego w szkole miales tak koszmarne problemy w nauce? Spisek zydomasonski? Zydowscy nauczyciele sie na tobie uwzieli?
Twoja wiedza, biedny niewyksztalcony czlowieku, sprowadza sie do stwierdzen, ze w Nalibokach podczas masakry byl oddzial Bielskich, ze Bialorusini to odlam Zydow i ze ZSRR to bylo panstwo zydowskie. Taka jest twoja "podstawowa" wiedza o swiecie. Nic dodac, nic ujac.

ocenił(a) film na 4
per333

"Uposledzony"

I już na dzień dobry pieszczoty od kozaka internetowego nie umiejącego rozmawiać. Nie przedstawiono nas sobie więc nie bardzo wiem skąd pan zna moje badania zdrowia psychicznego:). Zaiste zapewne niczym pewien tygrys szablozębny potrafi pan czytać w myślach - przejdźmy dalej:).

"nie masz zadnego poczucia obciachu"

Powiedział osobnik będący zapewne niczym Petroniusz mecenasem sztuki i wysokiej kultury:).

"gdy glosisz tu same klamstwa na temat Zydow"

Przykład?

"ale masz czelnosc by innym zarzucac pisanie nieprawdy"

Tak ponieważ nie wiem nic o napisaniu przez siebie tutaj jakiegoś celowego i świadomego kłamstwa a nielubię mentalnych gnojków obrażających adwersarzy w dyskusji kiedy sami są zapewne niedorajdami na mamusim mieszkaniu którzy boją się powiedzieć coś komuś na żywo a zamiast tego odreagują swoje wydymanie przez życie i brak odwagi niczym niesławny troll marik1234.

"Przezabawne"

Bynajmniej - twoje rynsztokowe pyskówki w internecie są smutne.

"Wy"

Nie piliśmy ze sobą bruderszaftu byśmy mówili do siebie jak ludzie sowieccy Towarzyszu:).

"ludzie o mentalnosci bolszewickiej i nazistowskiej"

Gdzie i kiedy zasugerowałem choć minimalnie bycie apologetą nazizmu lub komunizmu? Pomijając fakt że obie ideologie pomimo pozornie zgodnych lewicowych korzeni wzajemnie się nienawidzą i zawsze dążą do unicestwienia. Wracając do meritum sprawy nie pamiętam dyskusji w której pokazałbym po sobie uwielbienie tych ideologii. Za to dostrzegałem je nieraz u pana w nienawistnych postach sugerujących że wszyscy adwersarze z którymi się pan nie zgadza to ludzie upośledzeni i godni pogardy - historyczna akcja T4 pokazała że nienawiść do osób rzekomo upośledzonych i odbieranie im godności to pierwszy etap otwierający drogę do masowego mordu. Współczuję za całego serca ale na szczęście tacy mentalni spadkobiercy Mengelego i innych lekarzy III Rzeszy którzy w latach 30-tych żywili głęboką pogardę do niepełnosprawnych umysłowo a potem od 1940 wymordowali takie osoby jest mało. Więcej jest oczywiście takich którzy dzisiaj zwłaszcza po mordzie kwietniowym wrócili by do metody wysyłania swoich przeciwników do psychuszek niczym z ZSRR. Na szczęście z czasem i z takim prostactwem zrobi się porządek reedukując ich samych wraz z potomstwem od takiego prymitywnego chamstwa:).

"nie macie zadnego poczucia wstydu"

Dobra przyznaję się zanim przeczytam dalej - biegałem niedawno cały nagi po mieście krzycząc "Hodor" ale zapewniam to był tylko coosplay w kwestii zabawy w bohaterów sagi George'a R R Martina - ale masz mnie i tak w garści:).

"co wynika z waszego prymitywizmu i nieprawdopodobnie niskich mozliwosci intelektualnych".

Dłuższego posta już nie miałeś? Pisz takie długie zdania na raz a nie będziesz wiedział czy mama nie opłaciła ci łacza w internecie i nie zobaczę co do mnie chciałeś napisać:). Pisz krócej.

"Jak myslisz, uposledzony"

Hodor, Hodor !!!

"dlaczego w szkole miales tak koszmarne problemy w nauce"?

rety skąd wiedziałeś - niczym kalina łaziłeś do moich szkół i sprawdzałeś moje wyniki w nauce w wieku np. 8, 10 czy 12 lat? Ty stary niemoralny pedofilu:).

"Spisek zydomasonski"

Eeeee - mogę ten sam towar co ty? Napisz mi po prostu adres swojego dilera bo dobry. Nie przypominam sobie żebym kiedykolwiek gdzieś na FW napisał coś o tym co wyżej. Rety - dobre zioło:).

"Zydowscy nauczyciele sie na tobie uwzieli"?

Na takich spiskowych świrów jak ty widzących jak widać wszędzie masonerię i żydów tam proste wyjasnienie twoich problemów:

http://img.sadistic.pl/pics/adc81f9c7d2f.jpg

Jesteś super że umilasz mi dzisiejszy dzień za ci gorąco dziękuję i żałuję że nie jesteś dziewczyną i nie mogę w podziękowaniu dać solidnego buziaka za tak fajną dyskusję:).

Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 1
tc1987

''Jesteś super że umilasz mi dzisiejszy dzień za ci gorąco dziękuję i żałuję że nie jesteś dziewczyną i nie mogę w podziękowaniu dać solidnego buziaka za tak fajną dyskusję:).''

Ale może jest homogenizowany więc jeszcze nic straconego...

ocenił(a) film na 4
Pawuloniasty

"Ale może jest homogenizowany więc jeszcze nic straconego..."

Tylko że do tego tanga trzeba dwojga a "niestety" ale ja wypadam w tym kwestiach:). Tak więc nawet gdyby przemiły i przesłodki niczym serek "Danio" per333 chciał tego jak niczego na świecie to niestety mój "hererycyzm" staje na dobre na tej drodze do szczęścia:).

ocenił(a) film na 3
tc1987

Jego pocałunek byłby zapewne tak "rozkoszny" jak ukąszenie grzechotnika, wiec w sumie nic straconego:).

ocenił(a) film na 1
per333

Jak patrzę na takie karły mentalne jak Ty to nie dziwię się, że ten kraj wygląda jak wygląda.

ocenił(a) film na 4
killfrenzy8282

"liczę na normalne komentarze. A nie pokroju "żydowski idiota" "troll" lub "gimbus" "

Jak by to powiedział jedyny ze Stuhrów który ma jakiś talent aktorski "na pieszczotę to trzeba zasłużyć".

ocenił(a) film na 10
killfrenzy8282

Ja tutaj tylko na chwilę, ale chciałbym mocno podziękować przedstawicielom Narodowego Gimnazjalizmu i ultrasom z żylet, czy kotłów za wyśmienity ból, który wylewa im się codziennie od tyłu w tematach związanych z Pokłosiem. Karmię się wami.

ocenił(a) film na 8
SkowronskiJM

Hehe. Fajnie to ujales. Oczywiscie zgadzam sie z Toba. Trzeba jednak zauwazyc, ze jest to zaledwie kilka osob piszacych pod nieco wieksza iloscia nickow. I to wszystko. Cala reszta wzrusza ramionami albo sie z nich nabija. Nikt mi nie wmowi, ze ultrasi z zylet, kibole, menele, neonazisci stanowia znaczacy odsetek naszego spoleczenstwa. Owszem, na forach sa widoczni i "halasliwi", robia wokol siebie szum, ale co im w zasadzie pozostaje? W realu kisza sie w swoim sosie, a reszta spoleczenstwa raczej nie chce miec z nimi zbyt wiele do czynienia. Zas w warunkach demokracji ich poglady, ideologie, postulaty grzezna ponizej progu wyborczego, czasem majac jakas emanacje w postaci pojedynczego parlamentarzysty.

ocenił(a) film na 3
per333

I kto to pisze? Pewnie nawet nie zdajesz sobie sprawy, że świetnie opisałeś siebie i tobie podobnych. Oczywiście że nie, bo do tego potrzeba minimum inteligencji, której ty jesteś pozbawiony od urodzenia.

ocenił(a) film na 3
SkowronskiJM

A kogo obchodzą twoje zboczenia?

ocenił(a) film na 3
Rev93

Ten SkowronskiJM to jakiś niedouczony tłuk, fragment jego wypowiedzi:
"No jeśli chodzi o filmy historyczne, to sama historia nie daje reżyserom i scenarzystom zbyt wielkiego pola do popisu co do postaci 'plugawych' Żydów."
Albo kolejny fanboy syjonistów.

ocenił(a) film na 3
ziarnisty

Zwolennik syjonistów lub nawet syjonista to na pewno, do tego nie trzeba być Żydem. A dowodem na to jest wypowiedź vice-prezydenta USA z czasów Busha Jr., Dicka Cheney'a: "Nie jestem Żydem, ale jestem 100% syjonistą".

ocenił(a) film na 10
Rev93

Jestem Żydem. Co miesiąc, o pełni księżyca wyrastają mi rogi, a wzrokiem psuję mleko w krowach gojów.

ocenił(a) film na 3
SkowronskiJM

W domu wszyscy zdrowi? Jak dla mnie to powinieneś się zgłosić z tym do specjalisty. Takie przypadłości do się leczyć jeśli w porę zostaną zdiagnozowane.

SkowronskiJM

+
Wielka szkoda że nie można dawać ocen pod wypowiedziami. :)
Pozdrawiam.

użytkownik usunięty
SkowronskiJM

Schowaj się ze swoimi dewiacjami.