PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624892}
7,4 157 tys. ocen
7,4 10 1 156993
6,9 67 krytyków
Pokłosie
powrót do forum filmu Pokłosie

Nie doceniałem go ,aż do tego filmu.Jest mistrzem.Film pokazuje starą prawde o polakach.Polecam Wszystkim!

ocenił(a) film na 1
tapir_b

Czyli jaką ?
Że tacy z nas antysemici, że więcej Żydów mieszkało tylko w USA (4mln, u nas 3,5) ?
Że 6339 otrzymało tytuł "Sprawiedliwych wśród Narodów Świata ?
Że blisko 100 000 Polaków zostało zamordowanych (całe rodziny razem z dziećmi) za ukrywanie Żydów ?

ocenił(a) film na 1
tapir_b

Stary użytkownik , a taki durny. Weż nie rób obciachu. To porzadny portal.

ocenił(a) film na 10
HRA

Zle sie wyrazilem.Stara prawda o Polakach to ich skryte tajemnice,zawisc do drugiego Polaka i obłuda jaką maja w sobie.Co niedziele dzielą sie pokojem w kosciele a po mszy wbili by każdemu nóż w plecy. Przepraszam.

ocenił(a) film na 3
tapir_b

Ty tak na serio? Mam dokładnie odmienne zdanie. Tak jak do tej pory uważałem Stuhra za niezłego aktora tak teraz widzę, że to w najlepszym razie przeciętniak, pozbawiony charyzmy, autentyczności i siły przebicia (Choć to może bardziej wina durnego scenariusza?). Że o jego późniejszych wypowiedziach (Cedynia) nie wspomnę bo znów zacznę się zastanawiać, jak facet skończył szkołę z taką wiedzą o historii własnego kraju.

ocenił(a) film na 10
tapir_b

NIe chodziło mi o antysemityzm,lecz o stosunki miedzy Polakami.W każym panstwie byli antysemici i u nas tez,Pamietam ,ze Polacy duzo zrobili dla żydów.Przecież to tacy sami ludzie jak my.Pamietam o tym.