PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624892}
7,4 157 tys. ocen
7,4 10 1 156985
6,9 67 krytyków
Pokłosie
powrót do forum filmu Pokłosie

jakie widziałem. Naprawdę dobry i ląduje w ulubionych!!

użytkownik usunięty
konradzkamienia

To mało widziałeś.

ocenił(a) film na 7

heeh moze i tak ale nie no tak seryjnie jest jednym z tych lepszych

użytkownik usunięty
konradzkamienia

Zgadza się, pod warunkiem, że mało widziałeś.

ocenił(a) film na 3

A co mógł widzieć taki dzieciak? Zresztą dla niego prawdziwa elita polskiego filmu (czyli czas 20-lecia i zwłaszcza PRL-u) to dla niego totalna prehistoria, którą nie warto się w ogóle zajmować. Zresztą nawet współczesnych filmów polskich zbyt dobrze nie zna. Przecież komedie z lat 90 i pierwszych lat dwutysięcznych biją tego gniot na głowę.

Konkluzja? Dzieciak, jak pisałem wcześniej albo gorzej, bo kolejny troll-prowokator.

ocenił(a) film na 7
Rev93

ehh.... szkoda ze ten portal spada na psy. ktos chce podzielic sie opinia i zaraz jest trollem.
A wiec zaczynajac:
Widziałem naprawde duzo polskich filmów od takich klasyków jak znachor po zenujaca kac wawe.
Moge wiec mowic tu o tym czy jest jakis film naprawde dobry czy nie, ale nie uwazam sie pod tym wzgledem za zadnego znawce i goscia ktory ma wladze absolutna. Widzialem naprawde wiele polskich filmow.
Tak zgadzam sie ze sa filmy bijace ten aczkolwiek nazywac go gniotem to arcyspora przesada. Nie powiedzialem ze to naj;epszy film polski ale ze jest jednym z lepszych. Bo chcac nie chcac tak jest
I na koniec dzieciak ? Pewnie sam masz 15 lat i mleko pod nosem, ale zeby nie przedluzac - mam 30 lat i sam sie dziwie ze bawie sie w internetowe utarczki slowne. pozdrowienia.

ocenił(a) film na 3
konradzkamienia

Dlaczego jakoś ci nie wierze z tymi wieloma filmami? Choć może to faktycznie wina gustu, a o gustach się nie dyskutuje.

ocenił(a) film na 7
Rev93

nwm czemu mi nie wierzysz. moze sam jestes na tyle ograniczony. zreszta to ty na swoim profilu masz ocenione 3 filmy. pozdrawiam.

ocenił(a) film na 3
konradzkamienia

Owszem, bo jeśli nie mam obejrzanego danego filmu "na świeżo", tylko jakiś dłuższy czas temu, to go nie oceniam. Zaś do obejrzenia wybranych tytułów jakoś nie starcza mi nigdy czasu albo ochoty.

ocenił(a) film na 7
Rev93

wiec sie mnie nie czepiaj, bo ja swoje filmy te ktore obejrze nawet jakis czas temu doskonale pamietam. skonczmy zatem te pusta konwersacje

ocenił(a) film na 8
konradzkamienia

Rev93 to jeden z miejscowych neonazistow, czlowiek, ktory sie nawet specjalnie nie kryje ze swoimi szumowinowatymi pogladami. Niezly Ci sie rozmowca trafil, innymi slowy ;) Ale chyba sam sobie jestes winien, bo juz po pierwszym jego poscie powinienes sie zorientowac z kim masz do czynienia.

per333

"20.09.1940 roku, na naradzie w Mińsku, stolicy BiałoruskiejSRS, naczelnik Miejskiego Oddziału NKWD w Łomży major Abraham Jakubowicz stwierdził: "U nas utarła się taka praktyka. Poparli nas Żydzi i tylko ich wciąż było widać. Zapanowała też moda, że każdy kierownik instytucji jest Żydemi.Kierownik przedsiębiorstwa chwalił się tym, że u niego nie pracuje ani jeden Polak.W tym samym czasie na zebraniach partyjnych w obłasti białostockiej zaczęły się mnożyć "narzekania", że w sowieckich urzędach słychać jedynie język rosyjski i żydowski , że Polacy czują się dyskryminowani, że jakaś sprzątaczka w białostockim urzędzie została ostro potraktowana za śpiewanie przy pracy polskich piosenek. Niestety jest to zgodne z prawdą ale nie z aktualną "linią partyjną", bowiem na sowieckich szczytach władzy uzgodniono "nową politykę" w stosunku do Polaków...."

użytkownik usunięty
konradzkamienia

Odradzam pisać z użytkownikiem per333. To człowiek upośledzony umysłowo, dlatego traktujemy go tutaj
dość łagodnie ze względu na jego chorobę, inaczej już dawno dopadłby go forumowy ostracyzm. Przez
swoją niską pozycję na drabinie społecznej leczy kompleksy w internecie wyzywając ludzi od nazistów,
antysemitów, ksenofobów itp. Strata czasu, pozdrawiam.

ocenił(a) film na 7

Dziękować ale i tak nie mialem zamiaru nic juz pisac