Thriller na poziomie a i pomysł ciekawy. Nic antypolskiego tu nie widze. Jak w każdym narodzie są
ludzie źli i dobrzy, co film wyraźnie pokazuje. Jestem w 100% pewien, że taka sytuacja mogła mieć
(ba, na pewno miała) miejsce w historii.
Zaparz sobie rumianku i odłóż słownik języka polskiego. To jest portal filmowy i wypowiadam się na temat wartości kinematograficznych. Dla mnie to " kur lajdakami i ksenofobami koniunkturalistami debilkami idiotami szmatami piz^ami i wogole nieogar" możesz nazywać osoby odpowiedzialne za spłodzenie twojej skromnej osoby. A ode mnie wara pecie!
czy jakby nakrecili film o tym ze Polacy zrzucili bome atomowa na Hiroszime i zaatakowali Wietnam tez bys go tylko ocenial w kategoriach filmowych??
heheheheheheheheheheheheheh przeklamywanie histori i konfabulowanie to wlasnie domena takich lajdakow jak ty i Pasikonstancin stocer.
Byłem pewien, że wyczerpałem temat... Co do twojego pytania - Uznałbym film za ciekawy (Naprawde!) lubię, jak Polaków gdzieś wsadzają (Mało Nas w Hollywood).
ja lubie ogorki kiszone ... takie z beczki ... do obiadu ... a Holywood to taka poczwara sie robi teraz ... w SimCity byl taki zielono-zolty koles z kauczuku (wygladal jakby gnił) no i to te holywood jest ostatnio .Straszna gnijaca kaszana.
Proszę, zdradź jakie narkotyki bierzesz? Jakieś sezonowe świństwa czy klasyka tak na ciebie działa?
jodyne pije litrami ,jestem niedoszlym chirurgiem i pracuje w prosektorium ... jodyny ci tu zapas normalnie hektolitry ... po obejrzeniu połosiu odkrylismy ze to sie nadaje do picia ,mieszamy to z benzyna jeszcze i podpalamy ... efekt w mozgu jest nieziemski... polecam wszystkim zwolennikom połosia ... tzn nie namawiam ,ale ostra terapia lepiej niz u hipnotyzera
Tak myślałem, że to nie będą standardowe używki. Standardowe nie powodują aż takich niepokojów, lęków i euforii. Ale patrząc na Stefana Niesiołowskiego, przekonuję się, że wszystkiego trzeba w życiu spróbować.
Akurat Niesiołowski to gorący zwolennik "Pokłosia" podobnie jak inny prostacki debil - Palikot.
Zgoda, Palikotem i Niesiołowskim powinien się zająć pan Cesar Millan. Ale wpisy gemini300 świadczą o stosowaniu jakichś superdopalaczy. Zaciekawiło mnie po prostu co on bierze.
Takie dywagacje i obrażanie na wejściu bo ktoś ma inne poglądy nie niesie niczego dobrego. Ja równie dobrze mogę się zastanawiać co biorą tacy jak per333, fajnykolo, Browitt i paru innych ponieważ większość (jak nie wszystkie) ich wpisów świadczy nie tylko o braniu sinych prochów ale także o psychopatycznej wręcz nienawiści do innych ludzi, manii wyższości i paru innych schorzeniach. Wszyscy trzej to partyzanci "Pokłosia".
Ja nawet nie wiem jakie on ma poglądy! Gość pisze o poczwarze z Hollywood, kolesiu z kauczuku, jodynie z benzyną i gnijącej kaszanie no to i zapytałem. Fazy przypominają mi znajomego co trochę eksperymentował z runem leśnym. Z tych "partyzantów" to kojarzę Browitta, to ten od "polaczków"? To zwykły troll, takim się nie odpisuje.
Wiem, ale trudno wytrzymać to jego prostactwo i nie pocisnąć go dla samej zasady, że chamstwo się tępi.
do tej jodyny pewnie tez bierzesz spora dawke radyjka marysi, bo ci zdrowo dekiel wyprali ta swoja antysemicka propaganda
Zgadzam się w 99%!! Pierwszy, od barrrrrdzo dawna, polski film, który wcisnął mnie w fotel i nie pozwolił wyłączyć go zaraz po pierwszych scenach. Jednym słowem: MOCNE 9/10! Wiem, że prawda w oczy kole, ale przecież musimy sobie zdawać sprawę z tego, że Tamte czasy oprócz Polskich bohaterów, którzy do końca ukrywali Żydów, były również pełne ludzi takich, jakich zobaczyliśmy w tym filmie... Nie dajmy się zwariować....