PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624892}
7,4 157 tys. ocen
7,4 10 1 156985
6,9 67 krytyków
Pokłosie
powrót do forum filmu Pokłosie

Mocne 7

ocenił(a) film na 7

Thriller na poziomie a i pomysł ciekawy. Nic antypolskiego tu nie widze. Jak w każdym narodzie są
ludzie źli i dobrzy, co film wyraźnie pokazuje. Jestem w 100% pewien, że taka sytuacja mogła mieć
(ba, na pewno miała) miejsce w historii.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 7
gemini300

Zaparz sobie rumianku i odłóż słownik języka polskiego. To jest portal filmowy i wypowiadam się na temat wartości kinematograficznych. Dla mnie to " kur lajdakami i ksenofobami koniunkturalistami debilkami idiotami szmatami piz^ami i wogole nieogar" możesz nazywać osoby odpowiedzialne za spłodzenie twojej skromnej osoby. A ode mnie wara pecie!

Jabati

czy jakby nakrecili film o tym ze Polacy zrzucili bome atomowa na Hiroszime i zaatakowali Wietnam tez bys go tylko ocenial w kategoriach filmowych??
heheheheheheheheheheheheheh przeklamywanie histori i konfabulowanie to wlasnie domena takich lajdakow jak ty i Pasikonstancin stocer.

ocenił(a) film na 7
gemini300

Byłem pewien, że wyczerpałem temat... Co do twojego pytania - Uznałbym film za ciekawy (Naprawde!) lubię, jak Polaków gdzieś wsadzają (Mało Nas w Hollywood).

Jabati

ja lubie ogorki kiszone ... takie z beczki ... do obiadu ... a Holywood to taka poczwara sie robi teraz ... w SimCity byl taki zielono-zolty koles z kauczuku (wygladal jakby gnił) no i to te holywood jest ostatnio .Straszna gnijaca kaszana.

ocenił(a) film na 8
gemini300

Proszę, zdradź jakie narkotyki bierzesz? Jakieś sezonowe świństwa czy klasyka tak na ciebie działa?

Miku

jodyne pije litrami ,jestem niedoszlym chirurgiem i pracuje w prosektorium ... jodyny ci tu zapas normalnie hektolitry ... po obejrzeniu połosiu odkrylismy ze to sie nadaje do picia ,mieszamy to z benzyna jeszcze i podpalamy ... efekt w mozgu jest nieziemski... polecam wszystkim zwolennikom połosia ... tzn nie namawiam ,ale ostra terapia lepiej niz u hipnotyzera

ocenił(a) film na 8
gemini300

Tak myślałem, że to nie będą standardowe używki. Standardowe nie powodują aż takich niepokojów, lęków i euforii. Ale patrząc na Stefana Niesiołowskiego, przekonuję się, że wszystkiego trzeba w życiu spróbować.

ocenił(a) film na 3
Miku

Akurat Niesiołowski to gorący zwolennik "Pokłosia" podobnie jak inny prostacki debil - Palikot.

ocenił(a) film na 8
Rev93

Zgoda, Palikotem i Niesiołowskim powinien się zająć pan Cesar Millan. Ale wpisy gemini300 świadczą o stosowaniu jakichś superdopalaczy. Zaciekawiło mnie po prostu co on bierze.

ocenił(a) film na 3
Miku

Takie dywagacje i obrażanie na wejściu bo ktoś ma inne poglądy nie niesie niczego dobrego. Ja równie dobrze mogę się zastanawiać co biorą tacy jak per333, fajnykolo, Browitt i paru innych ponieważ większość (jak nie wszystkie) ich wpisów świadczy nie tylko o braniu sinych prochów ale także o psychopatycznej wręcz nienawiści do innych ludzi, manii wyższości i paru innych schorzeniach. Wszyscy trzej to partyzanci "Pokłosia".

ocenił(a) film na 8
Rev93

Ja nawet nie wiem jakie on ma poglądy! Gość pisze o poczwarze z Hollywood, kolesiu z kauczuku, jodynie z benzyną i gnijącej kaszanie no to i zapytałem. Fazy przypominają mi znajomego co trochę eksperymentował z runem leśnym. Z tych "partyzantów" to kojarzę Browitta, to ten od "polaczków"? To zwykły troll, takim się nie odpisuje.

ocenił(a) film na 3
Miku

Wiem, ale trudno wytrzymać to jego prostactwo i nie pocisnąć go dla samej zasady, że chamstwo się tępi.

ocenił(a) film na 7
gemini300

do tej jodyny pewnie tez bierzesz spora dawke radyjka marysi, bo ci zdrowo dekiel wyprali ta swoja antysemicka propaganda

Jabati

Zgadzam się w 99%!! Pierwszy, od barrrrrdzo dawna, polski film, który wcisnął mnie w fotel i nie pozwolił wyłączyć go zaraz po pierwszych scenach. Jednym słowem: MOCNE 9/10! Wiem, że prawda w oczy kole, ale przecież musimy sobie zdawać sprawę z tego, że Tamte czasy oprócz Polskich bohaterów, którzy do końca ukrywali Żydów, były również pełne ludzi takich, jakich zobaczyliśmy w tym filmie... Nie dajmy się zwariować....