Dałem 1 bez oglądania. Nie wypadało nie obejrzeć, bo a nuż byłem niesprawiedliwy?
Po obejrzeniu tego antypolskiego gniota sądzę, że powinna być jeszcze jedna ocena: ZERO, zarezerwowana dla filmów nie tyle złych,co wręcz szkodliwych. I dałbym wówczas 0/10, bo to, co obejrzałem po prostu nie mieści się w głowie!
Napisać, że to najgorszy film Pasikowskiego (przepraszam: Pejsikowskiego) to za mało!
Ten gniot jest gniotem tak straszliwym, tak przerażającym w swojej antypolskiej wymowie, że po prostu po seansie rzygać mi się chciało!
Takiego nagromadzenia kłamstw i antypolskiej propagandy nie widziałem jeszcze nigdy.
Dużo wyjaśnia lista instytucji współfinansujących gniota - oprócz polskiego podatnika (TAK! TEN ANTYPOLSKI GNIOT POWSTAŁ ZA PIENIĄDZE POLAKÓW!!!) jest tam również sponsor z Rosji. Ciekawe, ciekawe... Czemu Rosjanom zależało by sfinansować ten antypolski paszkwil? Odpowiedzcie sobie sami!
Gdy nastanie już Wolna Polska, gdy wypędzimy zdrajców i sprzedawczyków, wówczas "tfurcy" tego gniota winni być BEZWZGLĘDNIE UKARANI za szerzenie kłamliwej antypolskiej propagandy!
masz racje ,lepiej tego propagandowego gowna nie ogladac ... ja obejrzalem i normalnie zaluje tego wolalbym 10 kilowie wiadra z zaprawa murarska na 10 pietro przez 8 h nosic niz to ogladac ... straszne gowno ,moze popie**** w mozgu co widac po per333 dardre i podobnym ich cepikom
Nie przejmuj się. Oni tu piszą za pieniądze. Przecież żaden normalny Polak nie powstrzyma odruchu wymiotnego po obejrzeniu tego gniota.