PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624892}
7,4 157 tys. ocen
7,4 10 1 156993
6,9 67 krytyków
Pokłosie
powrót do forum filmu Pokłosie

Dałem 1 bez oglądania. Nie wypadało nie obejrzeć, bo a nuż byłem niesprawiedliwy?
Po obejrzeniu tego antypolskiego gniota sądzę, że powinna być jeszcze jedna ocena: ZERO, zarezerwowana dla filmów nie tyle złych,co wręcz szkodliwych. I dałbym wówczas 0/10, bo to, co obejrzałem po prostu nie mieści się w głowie!
Napisać, że to najgorszy film Pasikowskiego (przepraszam: Pejsikowskiego) to za mało!
Ten gniot jest gniotem tak straszliwym, tak przerażającym w swojej antypolskiej wymowie, że po prostu po seansie rzygać mi się chciało!
Takiego nagromadzenia kłamstw i antypolskiej propagandy nie widziałem jeszcze nigdy.
Dużo wyjaśnia lista instytucji współfinansujących gniota - oprócz polskiego podatnika (TAK! TEN ANTYPOLSKI GNIOT POWSTAŁ ZA PIENIĄDZE POLAKÓW!!!) jest tam również sponsor z Rosji. Ciekawe, ciekawe... Czemu Rosjanom zależało by sfinansować ten antypolski paszkwil? Odpowiedzcie sobie sami!
Gdy nastanie już Wolna Polska, gdy wypędzimy zdrajców i sprzedawczyków, wówczas "tfurcy" tego gniota winni być BEZWZGLĘDNIE UKARANI za szerzenie kłamliwej antypolskiej propagandy!

ocenił(a) film na 9
ElRio

A tak poza tobą, wszyscy zdrowi...?

ocenił(a) film na 1
dardre

Milcz, kiedy mówią Polacy. Milcz.

ElRio

masz racje ,lepiej tego propagandowego gowna nie ogladac ... ja obejrzalem i normalnie zaluje tego wolalbym 10 kilowie wiadra z zaprawa murarska na 10 pietro przez 8 h nosic niz to ogladac ... straszne gowno ,moze popie**** w mozgu co widac po per333 dardre i podobnym ich cepikom

ocenił(a) film na 1
gemini300

Nie przejmuj się. Oni tu piszą za pieniądze. Przecież żaden normalny Polak nie powstrzyma odruchu wymiotnego po obejrzeniu tego gniota.

użytkownik usunięty
ElRio

Film jest dobrze zrealizowany ale taka antypolskość, tylko w marnych filmach.