Zauważyłem, że ocena tego filmidła na poziomie 37K była taka sama jak obecnie.
Kolejne ciekawe info. z tego szanującego się portalu. Wiarygodność rośnie. :)
Maz rację, to musi być żydowski spisek, jakich wiele. 100 000 syjonistów z Chicago i drugie tyle z NY, o ambasadzie izraelskiej nie wspominając, specjalnie uczy się polskiego tylko po to, żeby się na filmwebie zalogować i dać 10 dla filmu, którego nie widzieli.
Bo pomimo żydowski wszechwładzy film nie wyświetlany w amerykańskich kinach.
A co tam! Pewnie głosują też masoni, Eskimosi i cykliści!
Jak spisek, to na całego! Nie może zabraknąć nikogo...
Ty sobie żartujesz, a ja oceniłem przed chwilą na 7 i co? Średnia ocena nie spadła ani trochę!
To musi być spisek!
Warto się przyjrzeć narodowości właścicieli filmwebu ;)
Żarty żartami, ale to musi być jakaś grubsza sprawa...
Trzeba powołać komisję sejmową do sprawy ustalenia właścicieli FW!
Potrzebny też będzie jakiś profesor, do przeprowadzenia eksperymentów myślowych!
Nie całkiem poważnie mówię. To nie w kij dmuchał sprawa. Coś jest na rzeczy. Dzielny pan Antoni napewno znajdzie jakichś specjalistów, którzy jako dzieci interesowali się licznikami na filmwebie i udaremni żydowski spisek.
PS. U was czyli u nie prawdziwych Polaków jak sądzę (?)
Ja mam z Antkiem tyle wspólnego co ty z myśleniem. Pochopnie szufladkujesz i stosujesz zbyt proste skojarzenia.
Ps: Bardziej mi chodziło o wasz błogi stan mentalny, ale skoro tak to ująłeś to widocznie jest coś jeszcze na rzeczy.
No a jakie mam stosować skoro ktoś zaczyna dyskutować z licznikiem głosów na stronie filmweb?
Naprawdę jak czytam takie posty to zastanawiam się czy ludziom już do reszty wyżarło mózgi od słuchania durnych polityków.
Ocena jest jaka jest i tyle, tak ktoś głosował i tak wychodzi z jakiegoś tam algorytmu. Myślisz że ktokolwiek by się zajmował takimi g@!#mi jak fałoszwanie ocen tego czy innego filmu na fw? Komu to potrzebne i co to zmienia?
Miej odrobinę litości bo naprawdę nawet szydzić mi się już nie chce.
I znów odlatujesz. Ja nikogo z polityki nie słucham, co ty k. pleciesz?
Dziwnie odbierasz rzeczywistość i bardzo naiwnie.
Ps: Wiedz, że to co sobie tam napisałeś to z szydzeniem nie ma nic wspólnego. Z resztą kto by się przejmował jakimś tam gackiem z internetu, weź nie żartuj k.
Sorry ale nie ja piszę takie rewelacje:
"Zauważyłem, że ocena tego filmidła na poziomie 37K była taka sama jak obecnie."
Z poruszającymi się wskazówkami zegarka i tabliczką mnożenia też zaczniesz polemizować?
PS. Z resztą kto by się przejmował jakimś tam mario977 z internetu, weź nie żartuj k.
A co tu rozumować? Sam to wszystko piszesz.
Zdecyduj się facet o co ci chodzi. Chcesz coś powiedzieć czy tak tylko pospamować.
Swoją drogą jeszcze mi nie wysłałeś Leszka Żebrowskiego albo Rafała Ziemkiewicza mówiących o Pokłosiu. Coś jest nie tak.
Odbijam piłeczkę.
Skoro się nie przejmujesz to po co ta rozmowa?
Ależ ty tą dyskusję zapoczątkowałeś sklerotyku :) Jesteś tak niewiarygodnie głupi? czy pod wpływem narkotyku?
A odbić to sobie możesz pusty łeb na ścianie. Skończ błaźnie, bo to nie najlepsze miejsce na pajacowanie.
Szkoda czasu. Ciemny lud to kupi. Niech lepiej gacek778 przyzna się, że jego dziadek nabijał żydowskie dzieci na widły, bo chyba ci co oceniają ten film w skali 7-10 to właśnie potomkowie takich wspaniałych Polaków. Przyznawać się tutaj jak Franek Kalina! Czekam...
Przyznaję się że mój dziadek nabijał żydowskie dzieci na widły chociaż.... chwila to przecież nie prawda bo Pokłosie to "antypolski paszkwil". Polacy nigdy nie nabijali nikogo na widły bo są święci więc ustalcie fakty bo coś się nie zgadza. Chyba że nie jestem prawdziwym Polakiem i stoję tam gdzie stało ZOMO. Czekam co wymyślicie.
Jesteś ignorantem, żyjącym w bańce mydlanej, a nie w realnym świecie. Koniec dyskusji z mojej strony, nie pozdrawiam.