PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624892}
7,4 157 tys. ocen
7,4 10 1 157027
6,9 53 krytyków
Pokłosie
powrót do forum filmu Pokłosie

No i film od strony technicznej, aktorskiej itd jak najbardziej dobry.. nawet bardzo.... ALEEEE jest to totalne propagandowe ścierwo, które ma nas Polaków powoli przyzwyczajać do tego, że żydowskie roszczenia majątkowe są słuszne i że mamy im dawać czegokolwiek zażądają bo to MY byliśmy ci źle i to MY mamy ponieść karę.... NO LUDZIE CO ZA PORAŻKA.. ewidentnie widać, że Pasikowski sprzedał dupę......

ocenił(a) film na 3
praet

no właśnie- bardzo ciężko jest uświadamiać ludzi. "Ty masz swoje zdanie ale ja mam prawo mieć swoje" TFU!

ocenił(a) film na 5
Szkm

Ale już tak niezależnie od dyskusji to mógłbyś mi podać źródła Twoich danych m.in. o tym odsetku bohaterów i świń itd.. bo jestem ciekawy tych statystyk..

ocenił(a) film na 2
praet

nie łudźmy sie że czosnkowi odpuszczą 60mld dolarów. najgorsze że w polskojęzycznych mediach i wśród tzw autorytetów antypolonizm ma takie wzięcie - jeszcze więcej takich filmów i popularyzacji Grossa a za kilka lat o "polskich obozach śmierci" bedą pisać w wyborczej bez żenady i skrępowania. tylko co na to Polacy?

ocenił(a) film na 5
cuboy

No widzisz co na to Polacy.. wystarczy co niektóre wpisy poczytać i ręce opadają.... indoktrynacja pełną parą idzie.... a że ludzie jeszcze każą ciemnotę i głupotę łykają to cóż.... idzie dobrze.....