Wielu opluwa tematykę filmu,,,,a może powinno oceniać się przede wszystkim grę aktorską, która jest tutaj rewelacyjna; od lat nie było tak dobrze zagranego trudnego filmu (polskiego);
historii ludzi jest wiele i trudno jest nam każdą z nich oceniać, proponuję więcej pokory w ocenach;
można podsumować grę aktorów i osobno swoje mieć swoje zdanie o samej fabule filmu;
z kolei żenujące są i niedojrzałe "rewelacyjne" oceny na FilmWebie filmów, z których nic nie wynika...pustka, sztuczna fabuła, kiepskie odtworzenie ról, zmarnowany czas...
A widziałeś w tym filmie jakichś aktorów? Historyk Stuhr na przykład? Nie podoba Ci się jak oceniają inni? Nie zgadzają się z Tobą? Weź przykład z siebie: "proponuję więcej pokory w ocenach"!!
Nie czytasz ze zrozumieniem, nie wiesz, co miałam na myśli "więcej pokory".....niepotrzebnie się unosisz..:) już na wstępie zwracasz się do mnie w formie męskiej...
- widzę, że oceniłeś dopiero 1 film "Bunt stadionów" na 10.....??
A kto Cię tam wie jaką Ty masz płeć Aluniu. Może jutro Franio? Jeśli nie potrafisz zrozumieć co napisałaś to już Twój problem. Po prostu Aluniu (czy kimkolwiek jesteś), zastosuj się do swoich słów: "proponuję więcej pokory w ocenach"!! Jeśli inni oceniają inaczej niż życzyłabyś sobie to oni naprawdę mają do tego prawo. Uwierz mi.
1/10 bo film jest przełomowy w drugą stronę.
To troll, który paskudzi na forum od dwóch tygodni. Olej go, szkoda czasu.
Jak nie dostanie żreć, to sobie pójdzie na inne forum..
Pochlebiasz mi chłopie. A komuż to ja paskudzę? To jest Was tutaj więcej? Macie jakieś manie prześladowcze?
Ludzie Wam na forum paskudzą? Nie zgadzacie się z ludźmi? Wy to jakaś sekta? Sataniści czy co?
Dziękuję Dominiorku:)
dlatego nie dyskutuję,,,,szkoda czasu, bardzo często jedno słowo, zdanie potrafi u Internautów wywołać narastającą agresję, chamstwo, brak szacunku i kultury, do niczego dobrego to nie prowadzi,,,dlatego wiem, kiedy należy przestać odpisywać,,,,z dialogu tworzy się śmieszny monolog....
pozdrawiam i wracam do filmów:)
Do filmów? To co powiesz o tym okropny filmie:
"Obrażanie chrześcijan przez żydów" (film dostęny na YouTube)
czy też oryginał "The Insanity of Christian Zionism!" (na YouTube)
o to Ci chodziło gdy pisałaś: "... narastającą agresję, chamstwo, brak szacunku i kultury, do niczego dobrego to nie prowadzi,..."?