PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624892}
7,4 157 tys. ocen
7,4 10 1 156983
6,9 67 krytyków
Pokłosie
powrót do forum filmu Pokłosie

Film wybitnie nieracjonalny, za publiczne pieniądze. Nie wiem co ma na celu czy mamy zapłacić tym żydziątkom za to że tak ich los wychłostał ale prawda jest taka że antysemityzm nie jest zjawiskiem lokalnym i że podobnie jak cyganie, żydzi żerowali na różnych ludach pokrętnie zdobywając pieniądze, władze i status społeczny. Co więcej ten "wybitny" naród wstydzi się swojej tożsamości bo przy najbliższej okazji zmieniają nazwiska by się nie "wyróżniać".

Wstydzą się tego kim są, wstydzą się metod ale obarczać świat za swoje postępowanie tego się nie wstydzą. Nikt nie nakręcił o nich prawdy w państwie Polskim.

Jesteśmy Judeopolonią elity są spowite poprzez Talmudzistów, główna partia każdy wie jaka ma poparcie banków, telewizji.

Prawdopodobnie internet jest jednym z ostatnich miejsc gdzie można napisać prawdę.

Mam nadzieję że zrozumiecie czym jest to "dzieło". 1-10

ocenił(a) film na 7

Wszystko fajnie,pięknie ładnie,ale po co napisałeś "żydziatka" ? Przecież to stawia cię na równi z tymi burakami którzy piszą "polaczki"

użytkownik usunięty
RAC_79

Bieria i jemu podobni zabili ponad 20 milionów ludzi, a nas się obarcza o stodołę żydów i to kręcąc film który nie jest oparty na wydarzeniach historycznych tylko o wydarzenia czyli jest interpretacją.

A polaczki to piszą sami pełni kompleksów Polacy którzy przez lata noszenia jarzma nie potrafią zaakceptować tego kim są my sami dla siebie jesteśmy nie raz okrutnie słabi.

Nie stawia mnie to na równi z burakami bo ja nigdy bym o sobie nie napisał Polaczek, jestem sarmackim człowiekiem wschodu mam określone korzenie i bolą mnie oczy jak ludzie którzy całe epoki żyli u innych nie wnosząc nic do tych kultur wpychają swoje palce i próbują coś udowodnić.

Robią to poprzez zakonspirowanych pseudo polaków którzy plują na swoich, a tak naprawdę mogą oni podrzeć swoje obywatelstwo skoro im nie pasuje.

ocenił(a) film na 7

Film jest zrobiony na potrzeby.Dzisiaj antysemityzm i rasizm jest w modzie i robi się takie filmy-proste.
Cieszmy się,że tworzone są archipelagi polskości i w tym nadzieja na odrzucenie absurdu dzisiejszego dnia.

ocenił(a) film na 7

Kto to jest "Bieria" który zabił 20 milinów ludzi?

ocenił(a) film na 3
rafib1975

Nie potrafisz sobie jednego "i" skreślić? Przerasta to twoje możliwości? A może w ogóle nie kojarzysz podobnego nazwiska?

ocenił(a) film na 7
Rev93

Dobrze wie o co chodzi,ale trzeba głupa zrobić :) To dziś modne.

ocenił(a) film na 8

Beria, niewyksztalcony i prymitywny antysemito, byl pochodzenia gruzinskiego.

użytkownik usunięty

Żebyś mnie źle nie zrozumiał bo widzę, że źle postrzegasz pewne sprawy, ja jestem anty syjonistą a nie anty semitą. Anty semityzm odnosi się do ras semickich czyli nie tylko do Żydów a antysyjonizm odnosi się do wydzielonej grupy syjonistycznej bardzo fanatycznej tworzącej państwo o nazwie Izrael, defakto nie legalny twór.

Nie chęć do tej grupy to nie moda ale fakt z ich działalności, fajnie jakby w zachodniej tv w której rządzą Spielbergi, Polańscy, Fordowie itd. 70% tek klasy chociaż raz pokazali o nas prawdę, na serio byłbym bardzo zadowolony.

Łatwo ci tak gadać bo raczej w modzie jest być prosyjonistą najlepiej jeszcze przyjacielem multikulti

Masz swój punkt widzenia zrozum i mój.

ocenił(a) film na 8

"żydzi żerowali na różnych ludach pokrętnie zdobywając pieniądze, władze i status społeczny"
Dobre, dobre, heh, piszesz tak jakby to była właściwość tylko jednej społeczności :D a to można dotyczyć każdego człowieka, to można przypisać każdemu narodowi, ba nawet nękanemu przez wszystkich biednemu Polakowi heh ale dla niektórych łatwiej i lepiej jest kreować utajonego wroga - jak nie żydów, to masonów, albo agentów, czarnoskórych, homoseksualistów, ludzi z układu, spiskowców, zamachowców, antypolskie media i antypolskich polityków.
Wśród Polaków było wielu antysemitów, począwszy od politycznych elit, jak endecja, po zwykłych szarych obywateli - i nie ma się co dziwić, że im bardziej chce się to wyciszać, to tym głośniej się o tym mówi. I w ten sposób antysyjoniści sami sobie robią większą zadymę i bardziej to rozdmuchują niż sami prosyjoniści.
Prymitywne jest traktowanie kogoś gorzej tylko dlatego że jest innego pochodzenia czy wyznania, ale co poniektórych inność, odmienność, czy nieznajomość zawsze budziła strach i wrogość.
Nie jest modą być prosyjonistą - modą powinno być myślenie i zdrowy rozsądek, szacunek dla innych.

użytkownik usunięty

Idź i przeczytaj na czym polega syjonizm, czym jest i jakie są w nim reguły a potem rozpisuj się z tymi rzeczami bo nie ma tu ani sensu ani meritum.

Poczytaj sobie o Rotshieldach, Rockefelerach, o założycielach banku centralnego, o korumpowaniu władz, o tym jaki wpływ wywierali na gospodarkę i na wygląd europy.

Wiesz na szacunek trzeba sobie zapracować nie dostaje się go za darmo każdy szanowany obywatel to taki który sobą coś reprezentuje, chcesz ze mną dyskutować ale nie znasz tematyki.

Nie interesuje mnie inne wyznanie póki mi nie szkodzi a jak mi zaczyna szkodzić to zaczyna mnie interesować, nie kupuje odmienności która niszczy moje otoczenie, nie kupuje tolerancji która deprawuje.

Wrogość to we mnie budzi podejście takich ludzi jak ty którzy chcą być neutralni wobec świata a w rzeczywistości nikomu nie pomogą bo będą mieć na wszystko wywalone.

Skoro jesteś taki super tolerancyjny to idź i zamieszkaj na osiedlu z cyganami, pożyj z nimi chwilę a potem pisz, pomieszkaj z żydami i wtedy się rozpisuj.

Nikt z nas nie robi sobie zadymy ani szkody, to że nazywa się patriotów od najgorszych to sprawa zgniłej elity zwanej Michnikami, Urbanem i Walterem. Ci trzej panowie sterują Polskimi mediami od gazet po TV.

Możesz dalej pozostawać bez świadomości albo przyjąć prawdę jaka jest.

ocenił(a) film na 8

Grunt, że Ty dysponujesz dogmatyczną prawdą, a reszta egzystuje w nieświadomości i niewiedzy heh. Pewnie ta prawda objawiona pochodzi od ostatnich wolnych i niezależnych dziennikarzy i mediów - oczywiście prawicowych :D
Od najgorszych nazywa się pseudopatriotów, ludzi wykrzykujących, że Polakiem może być tylko biały Katolik - a najlepiej wyznający PiS. Również na szacunek nie zasługują ci, którzy śpiewają "ojczyznę wolną racz nam wrócić Panie", widzący dookoła agentów i ludzi z układu - całej wyliczanki nie bede juz wymieniał, znasz ją.

użytkownik usunięty
lookacz2007

Nie wyznaję PiSu i nie jestem katolikiem bardzo się pomyliłeś w swojej wypowiedzi, gdzie napisałem że chodzę do kościoła, albo że podoba mi się PiS? Cytat proszę...

Niczego takiego nie znajdziesz, czym udowadniasz tylko że gdybasz. Jestem wolnym myślącym człowiekiem i tego się trzymam.

ocenił(a) film na 8

A czy napisałem, że jesteś? :)
Napisałem jedynie kogo (i słusznie nazywa się od pseudopatriotów) kto nie zasługuje na szacunek :P
Do Ciebie odnosi się jedynie fakt bycie dysponentem prawdy dogmatycznej :D

użytkownik usunięty

Możesz mi wierzyć ludzie o moich poglądach eliminują PiS ze względu na jego przeżarcie i korupcję. Ja jestem wrogiem demokracji bo do władzy właśnie dochodzą najgłupsi ludzie bo systemem wyborczym rządzi populizm.

Kampanie wyborcze są finansowane przez grupy udziałowe więc pewnie politycy już na starcie mają X punktów na przód.

To co piszę to są czyste fakty i przestać zgrywać wędrownego kuglarza bo nie wiem co chcesz w ten sposób uzyskać. Syjonizm, Islamizacja to są zjawiska prawdziwe które się ścierają jeżeli ich nie widzisz lub nie chcesz widzieć no to problem gruby z percepcją ale ja nie zamierzam uzmysławiać wyrażam tylko swoją opinię.

Fakty z Pokłosia nigdy nie miały miejsca Polacy nigdy nie zrobili czegoś takiego i za to należy się chłosta bo nie można kłamać i udawać że jest wszystko w porządku.