prawda jest taka ze polacy wyłapali żydów ponieważ niemcy rozstrzelaliby ich rodziny a zydzi
panuja nad naszym krajem i dlatego te klamstwo historyczne ma tak wysoką ocenę. PEACE
Bardzo bym prosił o ukonkretnienie zjawiska w celach edukacyjno-patriotycznych. Proszę o kompetentną listę panujacych nam Żydow. Teraz i zawsze.
O jasna cholercia. Choćby Michnik tobą rządzi? Ale chyba nie tak w pojedynkę? Np. ilu z nich jest w rządzie, masz jakieś partriotyczno-narodowe dane na ten temat?
"O jasna cholercia. Choćby Michnik tobą rządzi?" - Mną nie rządzi bo nie czytam G. Wyborczej :).
"Ale chyba nie tak w pojedynkę?" - Może i nie w pojedynkę kto to wie, to istotne?; ]
"Np. ilu z nich jest w rządzie, masz jakieś partriotyczno-narodowe dane na ten temat?" - Patriotyczno-narodowe dane;D, zabawny człek z Ciebie. Danych takowych nie posiadam, pokładam natomiast nadzieję że Ty mi o tym opowiesz, pozdrawiam ;].
1.
Czyli jeśli ktoś czyta "Uważam Rze", to rządzi nim Lisicki?
2. Jasne, ze istotne, zapytaj kolegów, jeśli nie wiesz.
3.
Zabawny? To dużo lepiej niż być Żydem albo żydowskim agentem, wielkie dzięki.
Danych nie mam, bo przecież nie ja jestem wyznawcą teorii o żydowskich rządach w Polsce. Ale może ty jesteś?
Ad 1 Może nie rządzi ale ma na niego jakiś wpływ.
Ad 2 W mych kręgach panuje opinia taka jak i moja.
Ad 3 Nie nazwał bym tego teorią, wręcz przeciwnie. Ano zabawny, przynajmniej w mym odczuciu ;]. Lepsze niż bycie żydem? No ja tam nie wiem, ale narodowość według mnie o niczym nie świadczy.
Czy to żydowskie rządy czy to też żydokomuny, obojętnie jak zwał tak zwał.
Żydokomuna! I żadna tam teoria, tylko twarda rzeczywistość... No jasne. Czyli tak myślisz ty i twój krąg. Ja jakoś nie. Łatwiej będzie rozpoznać, ze nie należę do twojego kręgu ;)
Ale konkretnie kto, bo niby nie wiesz, niby wiesz i tylko Michnika rzuciłeś na odczepnego?
Tak uważam, że jest to jak to sprecyzowałeś twarda rzeczywistość. Tak, ja tak uważamy.
Natomiast to co Wielce Czcigodny Pan myśli na ten temat to inna sprawa. Oczywiste jest to że Twoje zdanie może być zupełnie inne. To że nie jesteś w gronie mych znajomych wiemy to doskonale:).
Pytałeś o przykłady, kto ma władzę (bądź innymi słowami rządzi w Polsce) to przedstawiłem najoczywistszy przykład.
Istotne jest również jaki przekaz płynie z tekstów Jego Ekscelencji Tfu Michnika. Ale to opowieść na inną historie ;D.
Raczej twarda fantasmagoria.
Ja nie w twoich, ty nie w moich. A żyć jakoś trzeba, prawda? ;)
Ale pytałem o konkrety - podobnie "najoczywistsze" jak ten pierwszy. Bo tylko jeden, jedyny Michnik wywleczony pod przymusem konkretnego przykładu? On ma być z żydokomuny? Ale mógłbyś powiedzieć co u niego jest z Żyda, a co z komuny? Bo rozumiem, że polskiego nie ma nic?
Kto jeszcze? Kto należy do spisku żydokomuny? Komorowski, Tusk, Mazowiecki może... ? Dalej podrzucać tropy, czy sam uprzejmie wskażesz, żebym nie błądził w ciemnościach? Bo ty masz orientację, a ja chciałbym się podszkolić u znawcy zagadnienia.
Tak! Szechter (pseudonim konspiracyjny Michnik) jest żydem. Pod Polaka się podszywa, żeby tu uprawiać sabotaż. Komunistą był na tej samej zasadzie, na jakiej był nim jego braciszek - zbrodniarz komunistyczny Stefan Szechter, który, zapytany, co zabiera z sobą, jak uciekał jak szczur do Szwecji, powiedział: "Fszysthkho ophrócz phokhląthóf"... Takie poglądy ma żyd, jakie mu pozwolą dalej pasożytować na żywicielu.
Dobry początek (choć niedosyt pozostaje, bo tu jakiś wątek, że szczuroŻyd uciekł do Szwecji, a przecież w ramach żydokomuny powinien dalej rządzić, bo swoi krzywdy by mu nie zrobili, prawda? Więc kolego, brak konsekwencji i prawdziwego rozeznania w sprawie realnej mocy oddziaływania żydokomuny).
Tylko ciągle o jednym tzw. Michniku, a chciałbym wiedzę poszerzyć. Mogę prosić o krótką biografię (te prawdziwe, rzecz jasna) Żyda Komorowskiego i Żydówki Kopacz, którzy nami rządzą w ramach żydokomuny?
Komorowski i Kopacz to szabesgoje.
Żydowski zbrodniarz Szechter uciekł jak szczur, bo wiedział, że zaciska się pętla wokół niego.
Jak to możliwe, że żydokomuna, która rządzi Polską nie sprowadziła prześladowanego brata swego z powrotem?
Mogę prosić o krótkie biografie (te prawdziwe, rzecz jasna) Żyda Komorowskiego i Żydówki Kopacz, którzy nami rządzą w ramach żydokomuny?
A tak to możliwe, że jest pewien opór wobec żydowskiej żądzy władzy. Wiedzą, że za bardzo przeginać nie mogą.
Komorowski i Kopacz są szabesgojami. Nie znasz, żydzie, tego pojęcia? Nie przestudiowałeś słownika języka polskiego do ostatniego przecinka podczas, gdy innym wmawiasz, że nauki miękkie to gówno?
Pewien opór? ;) Mimo że rządzi żydokomuna? Wiesz, co znaczy słowo "rządzi"? Że gdyby chcieli, to by mogli. Dlaczego nie chcieli, oto jest pytanie. Może dlatego, że nie ma żydokomuny nigdzie poza rozpalonymi marzeniami chłopców w krótkich majteczkach?
Szabesgoje? Sam widzisz. Ty Żydzie znasz, prawda? Ja nie bardzo, czyli wychodzi, żeś ty Żyd, a ja jakoś nie. Bo Żydzi tacy jak ty znają bez pudła, prawda? ;)
Co to są "nauki miękkie", maluszku? Czy odpowiedź jest zbyt żydowska, żebyś mógł jej udzielić? I gdzie niby miałbym wmawiać komukolwiek to, co napisałeś tak smacznie po swojemu?
Żydokomuna rządziła bez ostentacji (dyrektywa "drugiego garnituru") i w jakiejś formie nadal rządzi.
Są tzw. "umiejętności miękkie". Rozumiem, taki wyśmienity żydowski nadczłowiek, a nie rozumie metonimii...
Gdzie wmawiałem komukolwiek, że "nauki miękkie/umiejętności miękkie" to gówno, jak twierdzisz? Konkretnie. Cytat? Czyli znowu leżysz, prawda? ;) Więc znowu coś o manipulacji żydowskiej musisz wypluć, bo jak inaczej się "obronisz"? ;)
Co to sa te tzw. "umiejetności miękkie","nauki miękkie"? Rozumiem, że w twoim miękkim towarzystwie takie terminy mają wzięcie, ale dla mnie, jako że jestem dość normalnym facetem, są ciągle zupełnie niejasne.
Michnik to wirus ,trojan jak zwał tak zwał ,czym sie jego stary zajmował i jak sie nazywał ? czy nie był z KPP i nie zajmował sie hobbystycznie odrywaniem południowo wschodnich ziem dla Ukrainy i Sląska ? Jaki ojciec taki syn ,teraz wystarczy popatrzeć co jego gazeta wymyśla... same bzdury a wszyscy którzy tam sie ekstrapolują to sie ośmieszają.
Cały michnik i jego środowisko https://en.wikipedia.org/wiki/Communist_Party_of_Poland
Jejku, to on jest strasznie wiekowy! Już przed wojna działał w KPP? Zadziwiająca historia, dzięki ża wskazanie tego cudu natury. ;)
Moj ojciec to pracował w PGR za komuny i nie działał wywrotowo jak ojciec tego Michnika ,normalnie tam robil jakies rzeczy typu jazda ciagnikiem ,dojenie krów ,wywalanie gnoju ... ale nigdy sie nie ubabral w wywrotowej KPPwskiej dzialalności.
wszedzie dziadostwo zydostwo.. lepiej szykujcie kapuste dla malych zydkow bo ojcow im polaki pozabijali a ty maly komuchu zweisteinie lepiej zamiast pytac o ojca to sprawdz czy przypadkiem u ciebie na kwadracie nie mieszkal kiedys zydek bo zrobisz gare move out;d
Nie działał "wywrotowo"...? Czyli chodzi ci o to, że nie walczył z komuną, tak?
Gdyby byli wówczas tylko tacy porządni obywatele, PRL trwałby do dziś.
Straszne! Znowu żyd postawił na swoim (przynajmniej tak mu się krótkofalowo wydaje). Otóż, poznaj, żydzie, pojęcie "generyczny". I wtedy się ustosunkuj...
Czekaj, już sprawdzam... Premier Izraela. Zadowolony?
A kim była - teraz moja zagadka - Vivian Maier?
Ale zaraz, zaraz... Hitler to zbrodniarz i ty to "rozumiesz"?! Wstrząs. Absolutnie tego po tobie się nie spodziewałem. Chociaż przyznaj, krakowskim targiem, że co do tych Żydów- zasadniczo - miał rację, prawda?
Kim jest Golda Meir w kontekście zbrodniarzy?
Nie wyjudzisz tym żydowskim judzeniem ode mnie niczego, o co ci chodzi.
"W 1948 roku została pierwszym ambasadorem Izraela w ZSRR. W czasie swojego pobytu w Moskwie, była stale "niepokojona" przez tysiące rosyjskich Żydów, pragnących wyjechać do Izraela z powodu nasilających się represji reżimu stalinowskiego."
O kontekst zbrodniarzy stalinowskich ci chodzi, tak?
Chodzi mi o to, jak za nic miała życie innych. Swoje i swoich chroniła. Innych pozwalała zabijać.
Wszystkich innych pozwalała zabijać, czy jakoś ich selekcjonowała? Może chociaż tak jak Niemcy w obozach śmierci? Nawet do tego nie była zdolna?
Zaczynam rozumieć twoją usprawiedliwioną i wielce moralną nienawiść... Może jeszcze trochę, zobaczę tyle placów ile trzeba będzie i pokocham W. Brata?
A ty widziałeś, żeby Hitler kogoś zabijał? To tak samo jak Golda Meir. Też podejrzewam, że nikt jej nie widział. Jednak jej słowa były nawoływaniem do mordowania. Co się stało.
A, tak samo, identico? ;) Hitler jest odpowiedzialny za śmierć milionów. Ona podobnie, czy już może miliardy pomordowanych istnień ludzkich wchodzą w grę?
niesamowite i wy tak na poważnie?
Bez argumentów, byle bzdurny epitet rzucić? Bogusław Chrabota czytelnikami Rzeczpospolitej? Poza tym podaliście jednego człowieka, który w istocie ma pochodzenie żydowskie? I tu pojawia się pytanie, co z tego?
No, ale w zasadzie skoro dyskutują tu ludzie, którzy są pochodzenia PGR'owskiego to nie ma co liczyć na wyżyny intelektualnej dysputy. Ot kolejny internetowy rynsztok...
Oto lista: http://miziaforum.wordpress.com/iii-r-p-elyty-zyciorysy-kto-kim-jest-naprawde/
Dodam że ta lista jest z pewnością trochę przesadzona, ale na pewno połowa nazwisk widnieje też na innych oficjalnych listach i spisach urzędowych, które przeprowadzano w ramach powszechnych spisów ludności.
tak, tekst znaleziony w internecie jest prawdą objawioną, zatem czytajmy:
Ich plany:
– „oczyścić” kraj z inteligencji patriotycznej;
– wyludnić kraj innymi sposobami do liczby 15 milionów Polaków, którzy będą służyć kolonizatorom żydowskim za wyrobników;
– zwiększyć opłaty za uniwersyteckie studia i naukę w szkołach średnich, aby Polacy mieli tylko podstawowe wykształcenie niezbędne do najemnej pracy w resorcie usług i pracy robotniczej według schematu wypracowanego na Palestyńczykach.
To tylko krótki rys naszej najnowszej historii, ale warto go poznać i z tą wiedzą dokonywać wyborów." - cóż, jest to przaśne . W zasadzie większość piszących tu i tak nie ma szans na darmowe studia, które dałyby im perspektywiczną pracę. A takowa w tym kraju jest...
Przykładowi przedstawiciele:
Jarosław Kaczyński
Lech Kaczyński
Antoni Macierewicz
Tusk
Miller
Bronek
o ja cię, oni są wszędzie,... szkoda, że nie podali Kopaczowej, ale kto mógł przewidzieć, iż będzie u władzy. Zapewne zaraz i tu jakieś korzenie się znajdą, bo każdy u władzy takowe mieć musi!
Wszakże strona podaje, że jest ich aż 4 mln !!
wikipedia, tylko 100 000!
Obecnie liczba Żydów w Polsce oceniana jest na 8-12 tys., w większości mieszkających w Warszawie, Krakowie, Łodzi, Wrocławiu, Katowicach, Szczecinie, Bielsku-Białej, Legnicy i innych mniejszych ośrodkach, choć nie ma oficjalnych danych potwierdzających te liczby. Zgodnie z Centrum Mojżesza Schorra, mogą być one zaniżone, ponieważ nie wszyscy obywatele polscy narodowości żydowskiej są religijni. Centrum ocenia, że Polskę zamieszkuje ok. 100 tys. Żydów (według innych danych nawet 150 tys.), spośród których 30-40 tys. jest w bezpośredni sposób związanych z kulturą bądź religią żydowską.
Zaś na wikipedii = mniejszosci narodowe i etniczne w polsce - przeczytacie, że jest ich aż 1133 !!!
Najbardziej obiektywny byłby tu gus:
Nieco mniej niż 10 tys. osób liczyły grupy deklarujących w pierwszym lub drugim
pytaniu przynależność do społeczności: włoskiej (9 tys.), a także francuskiej, litewskiej i
żydowskiej (po około 8 tys.). Inne zbiorowości identyfikujących się z innymi społecznościami
narodowo-etnicznymi nie przekraczały 5 tys. osób. W spisie ludności z 2011 roku
odnotowano także – po raz pierwszy w historii spisów – deklaracje przynależności
regionalnych: kociewską, góralską oraz wielkopolską.
stat gov =przynaleznosc etniczna
No, ale, ale... Achtung, Achtung oni są wszędzie.
Szalom
Tak jak pisałem już wyżej takich spisów i internecie jest multum i tworzone są niestety przez nawiedzonych oszołomów, ale można się wysilić i samemu wyszukać pojedynczo w życiorysach konkretnej osoby kto to jest pan/pani X, przewertować wszystkie linki, gdzie był co robił, z kim, co podpisał, są odnośniki do raportów, urzędowych pism czy układów biznesowych itd. i wtedy wypływają fakty o pochodzeniu bądź żonie innej narodowości czy zmianie nazwiska na polskie itd. Wiele też poznikało z internetu dokumentów. Ja z ciekawości kiedyś dużo grzebałem i tak jak wyżej napisałem co najmniej połowa tych nazwisk pasuje.
Coś znalazłem ale to masakra bzdura totalna jest
http://www.aferyprawa.eu/Polityka/POLAKU-SPRAWDZ-NA-KOGO-ODDAJESZ-SWOJ-GLOS-kole jny-odnowiony-rozdzial-z-cyklu-niebezpieczne-tematy-lista-Zydow-i-osob-pochodzen ia-zydowskiego-o-zmienionych-nazwiskach-716
Fakt że lipa ta cała strona ale część nazwisk na niej jest autentycznie żydowska i niektóre osoby tam same deklarują się jako żydzi tylko że tam jak zwykle dodano znowu od siebie tych, których nie lubią założyciele strony i dlatego nikt nie wierzy takim listom. Takie strony są dobre tylko jeśli się jest dociekliwym i się samemu szuka po wyłapaniu zamieszczonego tam nazwiska.
Dla mnie człowiek jest człowiek
Nie obchodzi mnie to
Wpisz w youtube Longinus Zerwimycka
Leszek Bubel szaleje :)