PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624892}
7,4 157 tys. ocen
7,4 10 1 156996
6,9 67 krytyków
Pokłosie
powrót do forum filmu Pokłosie

zydzi buduja sobie base camp w Warszawie .... czemu nie wywala HGW?? bo base camp?? wiadomo ze sie ja powinno wywalic bo ona tylko base camp buduje.Z Warszawy robic base camp ?? NIE antysemityzm wzrosnie znowu ktos to rozjebie wlanie przez te base camp ... won.
Warszawiacy powinni to pogonic cale HGW ... ciekawe ile nowych nienalezacych do nikogo obiektow powstalo w Warszawie ... przejsc sie po dobrej kolo biblioteki UW naprzyklad ... To co HGW z Warszawa wyrabia to jest jakies base cam riggle ... zbudujemy sobie baze na poziomie 12 latkow bawiacych sie w lesie.Popierajcie te HGW sami znajdziecie sie w gettcie ... glupia baba ,niewiem jak ona morze rzadzic stolica Polski ,powinna sie zajmowac raczej uprawianiem pomidorow i ogorkow

chociarz ona nawet R nie umie poprawenie wymiawiac ,to nie wiem ... to nie wiem do czego taka osobe mozna by zatrudnic ... bo nie powie rwanie tylko rhanie ... a na to jak w czeskim filmie chetny jest lub nie.Niewiem ... kur jak sie nie wywali tej idiotki to niewiem co bedzie