PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=617930}
4,1 16 tys. ocen
4,1 10 1 15809
2,8 12 krytyków
Pokaż kotku, co masz w środku
powrót do forum filmu Pokaż kotku, co masz w środku

Tak kretyńskiego gówna jeszcze nie widziałem. Najgorszy jednak jest żal i rozpacz cisnące się przez łzy kiedy widzę siedząc w kinie śmiejących się do rozpuku ludzi... Czy gust i poczucie humoru zostały spalone na stosie razem z hordą czarownic i zakazanymi książkami!? Czy humor na poziomie pięcioletniego dziecka jest szczytem wymagań stawianych dla dzisiejszego dorosłego odbiorcy!? Czy każdy z nich podejmuje na codzień szereg zawodowych decyzji od których zależą losy dzieci w afryce lub świata by oczekiwać już tylko z goła paru kolorowych obrazków jako formy relaksu!? Nie pojmuje...bez kitu. A "gościnny" udział Szyca to farsa;].
Inna sprawa to powód dla którego wybrałem się osobiście do kina (mamy pewne zobowiązania przecież);]

Noras

Ta opinia, mnie totalnie wyleczyła z chęci pójscia do kina na ten film :D

Noras

nie cierpię polskich nowoczesnych komedii romantycznych. są po prostu żałosne i beznadziejne. dobre polskie komedie to np. ' Seksmisja ', ' Sami swoi ' czy ' Rejs ', a nie to coś produkowane teraz. ;/

ocenił(a) film na 3
burgundoowa

Z "polskich nowoczesnych komedii romantycznych" proponuję "Listy do M."
Oczywiście klasyki wymienionej przez Ciebie nie przebije.

Noras

podpisuję się wszystkimi kończynami - masakra, żenada i syf; jeśli ten film ma odzwierciedlać poziom intelektualny współczesnego polskiego widza (oraz twórcy filmowego), to współczuję naszemu krajowi. żałuję, że przed pójsciem na tego gniota nie przeczytałam recenzji; zwiodła mnie nazwa "polska komedia romantyczna". faktem jest, koniec dobrej polskiej komedii r nastąpił w latach 80-90 XX w. żaden inteligentny i świaqtły człowiek nie powinien tego filmu obejrzeć, jeśli nie chce odczuwać obrzydzenia przez najbliższe kilka dni (mam nadzieję, że nie tygodni). Reżyser i porducent powinni wytłumaczyć się przed opinią publiczną ze swoich chorych wizji.

użytkownik usunięty
kandema

Naprawdę słysząc o nowej polskiej komedii romantycznej chociaż przez chwilę wydawało Ci się, że obejrzysz dobry film?

ocenił(a) film na 2

poprzedni film "To nie tak jak myślisz kotku" było świetne wg mnie, śmieszne sceny i gra Katarzyny Figury oraz pozostałych aktorów bez zarzutu. I to chyba tylko tyle z tych współczesnych komedii tzw., komedii romantycznych. Reszta tego typu polskich produkcji jest niestety żałosna jak chociażby "wojna żeńsko-męska", po obejrzeniu której dluuugo nie mogłam się otrzasnąć. To zwyczajnie smutne, że producenci mają polskiego widza za idiotę i kretyna i serwują czasem takie badziewie. Ostatnio oglądana przezemnie dobra polska produkcja to "Enen" polecam tym, którzy lubią klimatyczne filmy z ciekawym zakończeniem, ten film ma coś co mnie zainteresowało, przyjemnie sie go oglądało. Na pewno każdy znalazł by coś interesującego w polskim kinie, ale niech nie szuka tego w komediach romantycznych, nie tylko zreszta w polskich.

byłam naiwna; nie chodzę zbyt często do kina, ale może to zmienię, jeśli tylko repertuar wcześniej mnie nie dobije. dzięki za uświadomienie mojej słabości:)

kandema

podoba mi się Twoje ostatnie zdanie :) Niech się tłumaczą, a najlepiej oddadzą kasę za bilety ;) Po Wyjeździe Integracyjnym już nikt mnie nie namówi na kolejnego polskiego gniota dlatego nawet nie wybieram sie na ten shit

ocenił(a) film na 8
Noras

Przecież Szyc pojawił się gościnnie... a raczej jego głos... :)

ocenił(a) film na 1
tourquise

...czytamy ze zrozumieniem

Noras

Po przeczytaniu tych wszystkich opinii do kina nie pójdę, ale jak będzie w telewizji, to jednak obejrzę ten wytwór.

ocenił(a) film na 2
kociara_4

naprawdę nie polecam. film - totalna żenada.. nie wiem co było w tym z komedii. I dlaczego ten indyk cały czas sie pojawiał?! to nie było śmieszne tylko beznadziejne po prostu..

Claudia_698

nawet za darmo nie warto oglądać?

ocenił(a) film na 2
kociara_4

nawet za darmo a nawet z dopłatą ;o

ocenił(a) film na 2
Claudia_698

naprawde nie warto..

Claudia_698

nawet dla pięnego profilu Borusińskiego?

ocenił(a) film na 2
kociara_4

nie. takie jest moje zdanie przynajmniej ;P