PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=37517}

Pokonaj najszybszego

Biker Boyz
2003
6,7 7,4 tys. ocen
6,7 10 1 7409
6,0 2 krytyków
Pokonaj najszybszego
powrót do forum filmu Pokonaj najszybszego

dno

użytkownik usunięty

po prostu kiepski, typowy amerykański, całkowicie głupi scenariusz i dialogi, a i motocykle takie średnie, jedynie choppery były spoko
generalnie można sobie darować

użytkownik usunięty

sam jestes kiepski
jesli chodzi o motorki to sie mylisz jezdze na motorze opewnie jak ty byles jeszcze w kolysce i srales w majty wiec prawie od 17 lat zaczynalem naprawde na kipeskich mootrach ale zawsze ciagnelo mnie do szybkosci, zaczelem scigac sie zawodowa i powiem ci jezlei mowisz ze to byly kiepskie mootry to sie poprostu nie znasz i tyle.byl tam np. xx,kawka 12,naprade sam wspaniale maszyny u nie moiwac juz o choperach jak sie nie znazs na motorach to sie nie odzywaj chociaz kazdy ma swoje zdanie

ocenił(a) film na 10

nie zgodze sie z toba. motory byly jak najbardziej dobre, historia ciekawa. to nie byl kolejny amerykanski cienki film nie mowie tez ze to jakas superprodukcja ale sam biker boyz jest dobry. chociazby sceny wyscigow czy popisow.jeszeli to byla by najzwyklejsza kolejna cienska amerykanska produkcja to Fishbourne na pewno by w takiej nie zagral!z reszta brendan fehr tez. obejrz soobie chociazby Lunatyk albo .moze ten film bedzie dla ciebie leszy od biker boyz jesli tak to masz dziwny gust.to prawie tak jak porownac dzien niepodleglosci do mody na sukces.

MAJANDRA

fil jest tak beznadziejny i nieprawdziwy jak twoja wlasnie moda na sukces....pozatym czy film jest dobry czy zly nie decyduje jaki tam aktora zagra...jest to glupkowate i rasistowskie spojrzenie na cos ttakiego jak sciganie sie motorami...mozna porownac ten gniot do kolejnego zenujacego dna "Torque"...Ludzie jak mozan nagrac cos takiego i zapowiadac kolejne filmy.....plakac sie chce...moja ocena 0!!!

ocenił(a) film na 10
MaX_17

to ze film jest nieprawdziwy nie znaczy wcale ze to dno!oceniajac film nie mozna brac tylko pod uwage subiektywnych opini. sprobuj spojrzec na niego obiektywnie. maniakom motorow biker na pewno sie spodobaja. ja lubie motory d;atego ;odoba mi sie te film ale tak obiektywnie patrzac to nie jest on wcale najgorszy. duzo to kwestia gustu.

ocenił(a) film na 10
MaX_17

to ze film jest nieprawdziwy nie znaczy wcale ze to dno!oceniajac film nie mozna brac tylko pod uwage subiektywnych opini. sprobuj spojrzec na niego obiektywnie. maniakom motorow biker na pewno sie spodobaja. ja lubie motory d;atego ;odoba mi sie te film ale tak obiektywnie patrzac to nie jest on wcale najgorszy. duzo to kwestia gustu.

ocenił(a) film na 7

Może nie dno - ale film taki sobie nie okłamumy sie taki melodramat ;]