Czy jakiś facet to widział?? Coś mi sie zdaje że to nudy są coś w stylu Duma i uprzedzenie (Pride & Prejudice), więc sie nie skuszę.
Ja też to oglądałem i uważam, że to najlepszy film z 2007 roku jaki do tej pory widziałem pomimo, że pierwsza połowa jest trochę nużąca.
Oglądnij . Jestem facetem i zwykle nie podobają mi sie takie filmy ,ale ten jest swietny..
Rewelacyjny!!!
Mam zamiar przeczytać książkę, chętnie jeszcze raz go obejrzę,doskonała muzyka.Polecam:)
Nie jest to typowo męskie kino, ale można obejrzeć. Niestety część filmu nudna i przewidywalna - 7/10.
Nie jest to film typu "Duma i uprzedzenie". Zupełnie inna tematyka, bardzo piękny i poruszający. Polecam.
Film rzeczywiście nudny,nie polecam!Keira sztuczna,mało przekonująca,nie popisała się.Poszłam niegdyś na ten film do kina ze względu na nia,chciałam sprawdzić,czy podołała,ale nie,nie podołała...[...]
Dostał nagrodę BAFTA za najlepszy film, Oscara natomiast nie. Film zdecydowanie zasługuje na miano jednego z najleszpych filmów 2007 roku. Według mnie, lepszym filmem był tylko "American Gangster". Mimo to gorąco polecam. Ostatnimi czasy filmy typo "Atonement" oraz "Pride&Prejudice" zaczęły przyciągać coraz szersze grono. To dobrze.
PS Od siebie polecam książki Jane Austen. Naprawdę bardzo dobre.
Ja ogladałem, ale przez pomyłke. Myślałem że dramat wojenny, a tu surprise i melodramat. Film bardzo nudny (pomagałem sobie układając pasjanse). Wszystko było oczywiste od początku, żadnego zaskoczenia w scenariuszu. 3/10