Pokuta

Atonement
2007
7,5 127 tys. ocen
7,5 10 1 127446
7,0 42 krytyków
Pokuta
powrót do forum filmu Pokuta

Tak jak nie cierpie produkcji kostiumowych lub dziejących się w tamtych czasach,nie wiem moze dlatego ze mam 17 lat i jestem ignorantem :p To ten film mnie normalnie uwiódł, naprawde wspaniała historia (niby były juz takie, ale ta jest w jakis fajniejszy sposob przedstawiona) świetnie dobrani aktorzy, sceny ktore potrafia zapasc w pamiec. Ciesze się, ze sie zdecydowałem go obejrzec. 9/10

A jeszcze coś,zabolało mnie to z Polską...niby nie czuje,że wstawili tą scene zeby nas obrazić czy coś,po prostu tak było no i anglicy to jełopy są
(wiem dobrze bo teraz mieszkan na wsypach...Ostatnio powiedziałem angielce, że w Polsce się mówi o nich "bóg was wysłał na wyspy bo jesteście banda debilow"a ona na to,że oni o polakach mowia to samo... no ręce opadają...) ale wciąz w jakiś sposób to boli.

ocenił(a) film na 10
andorek

Zgadzam się świetny film, nic dodać nic ująć. A co do Anglików to wole już ich od Rosjan i Niemców.

ocenił(a) film na 9
Kondzio_Ultra

fakt są od nich lepsi..Kiedy słysze Niemiecki, mam ochote poderżnąć komuś gardło, nie trawie ani kraju ani ich języka

ocenił(a) film na 10
andorek

Ja też ale niestety jestem w LO i muszę sie uczyć niemca, bardzo mi to nie odpowiada, ale cóż takie życie nic nie jest w nim idealne.