PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=303250}
7,0 575  ocen
7,0 10 1 575
Pomarańczowa miłość
powrót do forum filmu Pomarańczowa miłość

A ja mam pytanie, bo nie rozumiem jednej rzeczy :) A mianowicie już pod koniec filmu Katya dostaje kopertę z wynikami i wynik jest ujemny. I później jest pokazane jak oni siedzą na krzesłach i nagle ona odchodzi i on zostaje sam i spogląda na to krzesło. I co to ma znaczyć? Będę wdzięczna za odpowiedź. :)

ocenił(a) film na 10
czaarownicaa

hm....mnie się wydaje, że są tutaj możliwe 2 rozwiązania: 1- zostawia go, ponieważ jego prawdopodobna choroba ją przerosła, 2-robi to, co Roman, czyli idzie się zakazić...do wyboru, do koloru..

ocenił(a) film na 10
alternatywa000

zwróćcie uwagę, że on na początku filmu [na końcu historii] ginie po tym jak Katya go zostawiła...

Nula

to nie on ginie, sam Roman wypadek komentuje: "Nie to nie ja, to tylko kolejny powód do zrobienia zdjęcia"
co do końcówki to nie możemy być pewni co zrobiła Katya.

ocenił(a) film na 10
apoleq

wydaje mi się, że z miłości postanowiła zrobić to samo, co Roman.

ocenił(a) film na 7
czaarownicaa

Katia dostała lista w kturym było napisano ze byla pomyłka i ona nie jest chora...

ocenił(a) film na 6
flip86

Tylko, że można ze sporym przekonaniem podejrzewać, że po tym, gdy Roman się zaraził by być z nią, Katja koniec końców kochała się z nim (tym razem bez zabezpieczeń, bo i po co), więc list ten niczego nie zmienił - oprócz pokaźnej szczypty goryczy do związku i decyzji z przeszłości.

użytkownik usunięty
Voytash89

Każdy może to interpretować jak chce. Chociaż dla mnie to było takie zatoczenie koła przez historię. Zrobiła to samo, co właściciel mieszkania lata wcześniej - wyszła.