A ja mam pytanie, bo nie rozumiem jednej rzeczy :) A mianowicie już pod koniec filmu Katya dostaje kopertę z wynikami i wynik jest ujemny. I później jest pokazane jak oni siedzą na krzesłach i nagle ona odchodzi i on zostaje sam i spogląda na to krzesło. I co to ma znaczyć? Będę wdzięczna za odpowiedź. :)
hm....mnie się wydaje, że są tutaj możliwe 2 rozwiązania: 1- zostawia go, ponieważ jego prawdopodobna choroba ją przerosła, 2-robi to, co Roman, czyli idzie się zakazić...do wyboru, do koloru..
zwróćcie uwagę, że on na początku filmu [na końcu historii] ginie po tym jak Katya go zostawiła...
to nie on ginie, sam Roman wypadek komentuje: "Nie to nie ja, to tylko kolejny powód do zrobienia zdjęcia"
co do końcówki to nie możemy być pewni co zrobiła Katya.
Katia dostała lista w kturym było napisano ze byla pomyłka i ona nie jest chora...
Tylko, że można ze sporym przekonaniem podejrzewać, że po tym, gdy Roman się zaraził by być z nią, Katja koniec końców kochała się z nim (tym razem bez zabezpieczeń, bo i po co), więc list ten niczego nie zmienił - oprócz pokaźnej szczypty goryczy do związku i decyzji z przeszłości.