Pompeje

Pompeii
2014
5,5 57 tys. ocen
5,5 10 1 57428
3,1 14 krytyków
Pompeje
powrót do forum filmu Pompeje

- fajny filmek, nie dość że przez cały film jest akcja to jeszcze końcówka robi swoje, i nie jest tak jak w innych filmach - czym dalej tym nudniej, własnie odwrotnie. Nawet nie wiadomo jak szybko zleciał czas az przydałoby sie jeszcze 30 - 60min wiecej filmu. A do MALKONTENTÓW co narzekają i czepiają się szczegółów w scenariuszu to zapraszam do biblioteki - kino ma bawić i naprawdę film może troszkę naciągany etc. ale leci aż za szybko :))

TobiWUJO

cos ala GLADIATOR ridleya scota , tylko z mniejsza pompą, ale trzyma poziom,

a za chwile beda nowe odcinki SPARTAKUSA, ciekawe czy jak wczesniejsze czesci , tak bedzie trzymał w napieciu i ciekawosci - co bedzie dalej, .............POLECAM

ocenił(a) film na 7
janekgromada

Kolego jak kolejne częsci spartacusa ? gdzie ? 0,0 przecież skończyła się trylogia

nea_filmweb

SORRY,masz racje, premira to bedzie na TV7

ocenił(a) film na 6
janekgromada

Premiera w pulsie bodajże a kanałowe premiery można sobie między półki wsadzić, to jest zacięta walka o widza. Bo przecież lepiej brzmi w reklamie "premiera w tv7" niż sam tytuł serialu.

ocenił(a) film na 7
TobiWUJO

Zgadzam się :) Ludzie za dużo narzekają. Film mi się podobał, może nie było to arcydzieło ale fajnie się oglądało :)

ocenił(a) film na 7
TobiWUJO

Bardzo miło się ogladało

ocenił(a) film na 8
TobiWUJO

Ja też nie wiem czego ci wszyscy ludzie oczekują. Jak dla mnie bardzo fajny film. A oglądaliśmy we czwórkę i wszyscy tak stwierdzili.

TobiWUJO

im dalej tym nie nudniej ale coraz gorzej, coraz głupiej, coraz to mniej realistycznie a film mial byc o Pompejach, a rownie dobrze ta sama historie mozna polaczyc ze smokiem wawelskim czy zlym wilkiem z czerwonego kapturka. dawno takiego gowna nie ogladalem..

TobiWUJO

Tron: Dziedzictwo 10/10
Pompeje 8/10
Lot nad kukułczym gniazdem 3/10

Zgon.

dennycrane

A niby dlaczego zgon... jaki wiek takie pojmowanie świata. Ja uwielbiam efekty specjalne i też dałbym więcej pierwszej pozycji niż trzeciej.

dennycrane

- Ja prznajmnej się nie ukrywam na filmwebie. Może wstydzisz sie ocen swoich filmów a oceniasz innych.

TobiWUJO

Transcendence 1/10 xD

Idziesz na rekord.

dennycrane

Wiesz zachowujesz sie jak jakis TROLL oceniasz wszystkich dokoła a sam się kryjesz, czego się wstydzisz??. TAAAK dałem 1/10 przynajmniej się z tym nie kryję i potrafię to uzasadnić http://www.filmweb.pl/film/Transcendencja-2014-670682/discussion/1+10+ten+film+t o+NIEPOROZUMIENIE+!!,2471767

TobiWUJO

O kurde, jest i recka. A to ci bonus.

ocenił(a) film na 8
TobiWUJO

Super film. Właściwie to chyba najlepszy jaki oglądałem od czasu Grawitacji, który też miał wielu dziwnych przeciwników.
Film jest wspaniałym i udanym połączeniem starego (klimat przygody) i nowego (efekty) stylu reżyserowania. Jak dla mnie godzien zajęcia miejsca na mojej półce z płytkami Blu-Ray. A właśnie, ten tytuł jest typowym przykładem produkcji której nie ma najmniejszego sensu oglądać na jakiś kiepskich divxach, matrycach laptopów itd, każdy kto tak obejrzy tylko zepsuje sobie cały film i na pewno go nie doceni.