Pompeje

Pompeii
2014
5,5 57 tys. ocen
5,5 10 1 57428
3,1 14 krytyków
Pompeje
powrót do forum filmu Pompeje

Co tak cicho ???

ocenił(a) film na 8

Premiera filmu za 6 dni i nigdzie się go nie reklamuje.Z taki podejściem nie ma co liczyć na hit
kasowy.

ocenił(a) film na 4
tragta

może się zastanawiają, czy będzie tak głęboki jak Galaktyczny wojownik, efekciarski jak Resident Evil, czy może jak trójwymiarowy bryk o muszkieterach, a może bezsensowny jak Obcy vs Predator ? :D
Zobaczę, ale mam silne podstawy, aby się bać hehe

ocenił(a) film na 5
piciu6

"Aaaa tam cicho byjcie" :D Mam przemożną ochotę żeby pójść. Naturalnie nie ze względu na fabułę bo z daleka śmierdzi mocno wyświechtaną, skleconą na kolanie rzewną historią o miłości opowiadającą o arcydramatycznych losach "tych dobrych vs tych złych". Dodatkowo jest Snow więc nastolatki będą sikać w fotele (obym nie trafił na mokre miejsce!). Ale sam wulkan i dzieło zniszczenia na trailerach w multikinie prezentowały się przednio.

ocenił(a) film na 6
doman18

ja miałam ochotę na to pójść niestety najbliżej mam do Multikina w Zgorzelcu a film będzie wyświetlany tylko w Multikinach w Warszawie i w Łodzi (pisze o wersji 2D) trzeba będzie chyba przenieść się do Cinema City bo Multikino nie dba za bardzo o klientów...:-(

ocenił(a) film na 6
wolvi24

Nie wiem czemu, ale Multikino to teraz kupa. Mało co tam grają. Ja chciałam iść przykładowo na Ja, Frankenstein i w Multikinie go nie było, inne filmy były raz dziennie w dennych godzinach.... Multikino już się nie wybije ponad Cinema City

ocenił(a) film na 6
BlackCapricorn

no zgadza się a w Zgorzelcu to tragedia same bajki albo polskie produkcje, ja ostatnio chciałam się wybrać na Robocopa ale niestety nie był wyświetlany tylko w kilku Multikinach. już chyba będę wydawać te parę groszy więcej i dojeżdżać do Cinema City właśnie.szkoda bo myślę że na "Pompejach" trochę mogliby zarobić ludzie napewno by poszli na ten film (chociażby dla wybuchającego wulkanu ;))

ocenił(a) film na 6
wolvi24

Cinema City stałą się potęgą i nic tego nie zmieni

ocenił(a) film na 6
BlackCapricorn

no jutro po raz pierwszy się wybieram na seans właśnie do Cinema City zobaczymy jakie zrobią wrażenie...

ocenił(a) film na 6
wolvi24

no byłam dzisiaj zobaczyłam i stwierdzam że Cinema City robi zdecydowanie lepsze wrażenie niż Multikino, różnica w cenie biletów też nie duża więc jest ok no ale jest jeden minus reklamy film miał się zacząć o 12.10 zaczął się o 12.30. przyznam że w MultiKinie jeszcze nie spotkałam się z tak długimi reklamami (10 min to był max). no i droga (do MK mam niecałe 40km, do CC prawie 70) jest trochę ;) dalej przez co byłam trochę bardziej zmaltretowana po jeździe ale warto było nie żałuję kasy i napewno jeszcze nie raz zajrzę do Cinema City ;D

ocenił(a) film na 6
wolvi24

Ja jestem z okolic Krakowa, tak więc dla mnie nie ma różnicy ;) Ale Multikino robi dużo gorsze wrażenie niż Cinema City, niestety. A reklamy mi nie przeszkadzają, zawsze mam doborowe towarzystwo :D

ocenił(a) film na 6
BlackCapricorn

trochę zazdroszczę, co ja bym dała żeby mieć kino na miejscu nie musiałabym się martwić czy znajdę transport do kina i koszt byłby mniejszy bo nie musiałabym doliczać paliwa (albo biletu) niestety na tym moim zadupiu nie mam co liczyć na otwarcie :( ale to nic będę sobie dojeżdżać bo na kino nigdy nie szkoda mi kasy ;D

ocenił(a) film na 6
wolvi24

Hahaha... jaka kino-maniaczka! Gratuluję i jednocześnie współczuję :(