Naprawdę polecam wraz z aktorem Kit Harington w wersji Gry o tron sa na b.dobre i wyreżyserowane na wysokim poziomie. Dla ludzi którzy szukają filmów w tym klimacie zdecydowanie polecam!. Jako typowy koneser tego typu filmów w czasach dotyczących Rzymian, jestem zachwycony. i na pewno obejrzę go jeszcze raz. Polecam! emocje na wieczór wraz z drugą połówka, która dzieli zainteresowanie gatunku:)a tych coraz wiecej:) lepsze doznania:) wieczory z takimi fimami/serialami sa nie do zapomnienia ..oby tak dalej i więcej.:) pozdrawiam
Jednak złamanie mieczu w brzuchu było epickie. nie zaprzeczam. ale zawsze jest cos co doda smaczku ..nie czepiajmy się.sceny takiego typu to już powszechna rzecz..tak jest w każdym filmie:) mimo to polecam:)
Ogólnie lubię takie film jednak ten jest kiepski... gra aktorska Kit Harington i Emily Browning jest gorsza od reszty obsady... historia też durnie przedstawiona. Na plus dam sceny walki; efekty ( zwłaszcza w ostatnich scenach) i wykonanie Kiefer Sutherland, który chyba najlepiej zagrał w tym filmie. Nie rozumiem jak mogłeś dać 10... może ja dałem trochę za niską ocenę, ale na więcej niż 5-6 ten film nie zasługuje.