Pompeje

Pompeii
2014
5,5 57 tys. ocen
5,5 10 1 57428
3,1 14 krytyków
Pompeje
powrót do forum filmu Pompeje

Bo to takie typowe, zwłaszcza z postępem techniki takie filmy są zrobione tak efektownie i za tak wielką kase że wgniata to w fotel. ALE często nic poza tym - znając życie: plastikowi bohaterowie, sztuczny patos i marna fabuła itp. Oczywiście filmu nie widziałem dlatego może w tym koknretnym przypadku sie myle, ale niestety tak jest w większości. A chodzą na takie filmy głównie ludzie dla których nie jest ważne by coś im dało do myślenia a raczej by była totalna "nawalanka" na ekranie i efekty wgniatające w fotel - bo takie niewątpliwie będą.

ocenił(a) film na 7
SlighterPiper

Zgodzę się że filmy mogą się znudzić zwłaszcza niektóre są robione na siłę i moim zdaniem bez sensu tylko kase się wydaję i nic z tego nie wychodzi chcą tym ludziom wcisnąć coś ale to strata czasu,Ja czekam na POMPEJE z wielką niecierpliwością zobaczymy czy film jest warty zachodu :)

spartakus_filmweb

Ciesze sie że moja wypowiedź została prawidłowo zinterpretowana, bo jako tako tego konkretnego filmu nie hejtuje, tylko generalizowałem. Choć powiem szczerze że poza tymi bardzo widowiskowymi scenami to ze zwiastuna film mi wygląda na totalny gniot, dlatego do kina nie pójde, ale wiadomo to już kwestia tego co kto lubi:)

ocenił(a) film na 7
SlighterPiper

Ja pójdę aby przekonać się czy warto zobaczyć kolejną odsłonę o tej nieszczęśnej tragedii która spotało to miasto :)