Myślałam, że usnę w oczekiwaniu na tę katastrofę. A jak się zaczęła to natychmiast się skończyła
No rozumiem cię... też myślałam, że zrobią jakiś fajny, historyczny film, przy czym z katastrofą w tle, co by dawało wspaniałe efekty specjalne. Skończyło się na efektach ... W ogóle co to miało być jakieś romansidło i to taka sztuczna miłość. Z tym koniem to była logika :D po co uciekali jak i tak dali się złapać. Mi się wydaje, że po to by ta babka musiała obiecać rękę - zamierzenie reżysera.
Zawiodłam się, mogli się skupić na tych walkach gladiatorów *.* byłoby fajnie
To zobacz "Zagłada Pompejów" tam masz akcję od początku do końca filmu i jeszcze pośmiać się można :p tylko nie kupuj biletów ;)
Film MASAKRYCZny zupelnie jak Hercules: Legend cos tam. Film klasy B. Jezeli ogladales/łas gladiatora. Kazdy inny film o podobnej tematyce jest w odczuciu słaby. To tak samo jak z filmami o Jezusie. Jezeli ogladales Pasje kazdy inny film jest slaby. Tu trzeba budzetu troche , dobrych aktorow, i dobrego rezysera zeby Z pompei stworzyc dobry film. Ogolem ocena 4/10. Nie polecam , strata czasu