Genialny! Nie wiem dlaczego tak wiele jest negatywnych komentarzy! Film ma niesamowity klimat, od samego początku przyjemnie sie go oglada z tajemniczoscia! Bardzo originalny film, dobrze wyrezyserowany z dobra muzyka napiecia! W 2 moze 3 momentach potrafi wystraszyc ale nie oto chodzi w tym filmie! :) Mi filmik sie baaardzo podobal i obejrzal bym se cos jeszcze w tym stylu. Taki dobry film, a tak malo rozreklamowany. Te mniej rozreklamowane filmy sa lepsze od tych co reklamuja m.in. jakim byla "Osada". Ten film bije na lopatki Osade!!! Ten nasz bohater bardzo dobrze gra, pamietam go i skojarzyl mi sie odrazu z "Wrong Turn" :) Od poczatku jest super tajemniczosc ale z czasem wszystko sie wyjasnia i bardzo dobre zakonczenie, choc troche smutne ale b. dobre :) Koncowa scena daje efekt jakby nieskonczonosci tych wydarzen wkolko, wkolko i wkolko przychodza nowi ludzie i to samo :) Super, naprawde polecam! 10/10!
Masz film jest bardzo dobry.Fabuła filmu jest całkiem innowacyjna nie jakas oklepana.Mi rowniez ten film sie podobał i polecam go wszystkim!
hehehe nie zalewaj, sam bym lepiej zagral :p,
PS. MUZYKI TAM NIE SLYSZALEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
Też dałem 10/10. I to jest fajne, że w 100% nie wiemy co się dzieje, aż powoli wiemy prawie wszystko i ta atmosfera pytań i niedosytu wciąż mnie nęka :) Mój ulubiony film
chyba jestescie z tego miasteczka :P 5/10 to wedlug mnie maksimum dla tego filmu