PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=747}

Porachunki

Lock, Stock and Two Smoking Barrels
1998
7,9 112 tys. ocen
7,9 10 1 112154
7,7 55 krytyków
Porachunki
powrót do forum filmu Porachunki

Jason Statham

ocenił(a) film na 7

przed włączeniem filmu zajrzałem tutaj, żeby zerknąć na obsadę i kogo widzę? oczywiście Jasona Stathama... facet jest wszędzie, niedługo otworzę lodówkę, a on będzie siedział na górnej półce xD

ostatnio w co drugim filmie trafiam na Stathama, ale spoko, niezły z niego aktor ;)

idę oglądać, ciekawe jak "Porachunki" wypadną na tle świetnego "Zabójczego numeru" (widziałem wczoraj) i niewiele gorszego "Przekrętu" (przedwczoraj) ;]

ocenił(a) film na 10
vinsanity

to strasznie mało filmów oglądasz:P Jason jest zajebistym aktorem. Widziałem z nim wszystko a w kolekcji mam z nim sporo filmów. Właśnie Porachunki i Przekręt, Angielska i Włoska Robota, Transporter 1 2 i czekam na trójke, komórka, Adrenalina, Zabójca, no i Revolver a widziałem z jego filmografii wszystko prócz "Za wszelką cenę" bo jakoś trudno to dostać. Koleś jak dla mnie może grać wszędzie. Jest kozacki.

Mateo_SF

Hahaha! "Kozacki"! Dobre ;) To określenie do niego pasuje :)

ocenił(a) film na 10
vinsanity

racja z tą lodówką :) ale to był jego debiut na dużym ekranie tak naprawdę. czytałem ze na castingu był ostatnim którego miał sprawdzić guy ritchie. i tak oto zaistniał... w angielskich filmach gra super role, ale amerykanskie gówna to juz inna sprawa...

ocenił(a) film na 10
cherooke23

Zgadzam się. W Amerykańskich produkcjach dostaje same beznadziejne role. Natomiast i w Porachunkach i w Przekręcie był rewelacyjny.