PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=506803}

Poradnik pozytywnego myślenia

Silver Linings Playbook
2012
7,2 307 tys. ocen
7,2 10 1 307297
6,9 90 krytyków
Poradnik pozytywnego myślenia
powrót do forum filmu Poradnik pozytywnego myślenia

Można temu filmowi zarzucać to czy tamto, ale Jennifer Lawrence zagrała świetną rolę. Zdobyła
mnie od pierwszej sceny z jej udziałem, aż zamarzyłem o poznaniu takiej, lekko stukniętej
dziewczyny jak Tiffany...

użytkownik usunięty
belialglow

To pooglądaj jeszcze American Hustle - zagrała równie genialnie (w dodatku pewnie znowu zgarnie Oscara) ;-)

ocenił(a) film na 4

Nawet tak nie żartuj :P Podobną rolę miała filmowa partnerka Di Caprio z Wilka z Wall Street i nawet nikt jej do niczego nie nominował. Nagradzają lubianych i tyle.

użytkownik usunięty
cinek_1988

Jak kto woli, dla mnie świetna

ocenił(a) film na 9

Polecacie American Hustle ?? bo jeszcze nie oglądałem.

ocenił(a) film na 4
lukasz123456

Do obejrzenia, ale jak dla mnie bez rewelacji.

użytkownik usunięty
lukasz123456

Dla mnie dobry. Fajna gra aktorska

ocenił(a) film na 6
lukasz123456

ja polecam, szczególnie za grę aktorską

Za grę aktorską tak, ale ogólnie jak dla mnie średni. Ten film "poradnik pozytywnego myślenia" jest lepszy.

użytkownik usunięty
kati91

Też uważam że Poradnik jest lepszy

ocenił(a) film na 5
belialglow

Lawrence jest najmocniejszym ogniwem tego filmu, który wcale mnie nie zafascynowal i nie porwal. Ale ona świetna :)

ocenił(a) film na 8
belialglow

Lawrence rzeczywiście znakomita. Ogólnie film fajnie zagrany. Warto również zwrócić uwagę na dobre role Cooper'a i R. De Niro. Na pewno grze aktorskiej pomagają świetnie rozpisane dialogi. Film wniósł pewną świeżość w swoim gatunku. Wreszcie trochę mniej mdlący niż pozostałe, tworzone w ostatnim czasie komedie romantyczne/ komediodramaty/romanse.