Koncowka filmu naprawde bardzo fajna, ale spodziewalam sie duzo wiecej po tym filmie. Rola Jennifer dobra, ale Oscara bym jej za to nie dala... nie wiem, moze powinnam obejrzec ten film drugi raz.
A mnie właśnie końcówka rozczarowała. Takie to zakończenie infantylne, oklepane i do bólu przewidywalne. No ale film bardzo dobry tak czy inaczej.
No i mam nadzieje,ze akurat za tę rolę Oskara nie bedzie, ale muszę przyznać ,ze jestem mega pozytywnie zaskoczona tym całym Cooperem:)
bardzo dobre role De Niro i Coopera, jednak film za bardzo przegadany, momentami nudny
Cooper zagrał świetnie, ale za rolę męską pierwszoplanową zdecydowanie 'Lincoln' wygrał według mnie, mimo to uznania wielkie. Zakończenie do przewidzenia, ale raczej reżyser nie silił się na jakieś nietuzinkowe zagrania. Po tytule i opisie spodziewałem się czegoś świetnego, po początku już załapałem, że to raczej nie to czego się spodziewam, ale i tak dobrze, a koniec końców skończyło się ciut gorzej niż przewidywałem. Niezłe kino do obejrzenia, odskocznia pomysłem od 'normalnych' romansów. ; )