PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=506803}

Poradnik pozytywnego myślenia

Silver Linings Playbook
2012
7,2 307 tys. ocen
7,2 10 1 307304
6,9 90 krytyków
Poradnik pozytywnego myślenia
powrót do forum filmu Poradnik pozytywnego myślenia

para głównych postaci i relacje między nimi jest niesamowita, podobnie aktorzy, którzy odgrywają głównych bohaterów. Nie podejrzewałem Cooper'a o tak dobre aktorstwo, a Oscar dla Lawrence w pełni zasłużony. Największa niespodzianka dla mnie w zestawieniu Oscarowym - niskie oceny, komentarze i fala krytyki, a tu takie coś. Polecam, polecam, polecam

tomaszdarwin

"niskie oceny, komentarze i fala krytyki" jeżeli bierzesz na poważnie opinie z forów filmwebu to czas zmienić źródło opinii na temat filmów. Film ten od momentu premiery na festiwalu w Toronto zbierał niemal same pozytywne opinie, w szczególności aktorzy zbierali same pochwały, a Jennifer Lawrence od samego początku była typowana na najpowarzniejszą kandydatkę do Oscara.
Niektórym osobom wypowiadającym się tutaj czy na forach aktorów przydał by się ban za głupote, ale niestety to oni generują największy ruch więc banów nie dostają.

ocenił(a) film na 9
jrkan

jrkan Filmweb to mój portal i daruj sobie takie porady - nie mam zamiaru tego zmieniać. Zmienić mogę za to nastawienie ludzi, wypowiadając się właśnie w ten sposób o filmach, które oglądałem a na FW kiepsko im idzie.

tomaszdarwin

zgadzam się z tobą Tomasz...