Jak ta mala z Hunger games zwali role w tym filmie to jej strzele z luku strzala w kolano....
Chyba nie widziałeś X-Men First Class. Nie mogli wybrać gorszej osoby na Mystique :C
Film nie jest najlepszą ekranizajcą komiksu (takiej się już raczej nie doczekamy), ale ona też się nie popisała. Po prostu nie pasuje do roli.
A co ma charakteryzacja do gry aktorskiej? To, że ją pomalowali na niebiesko, nie znaczy, że nie musi się starać.
Pod ciężkim makijażem też można dobrze wyrażać emocje, jeśli się ma talent.
A widzieliście jak skóruje wiewiórkę w "Winter's Bone"? Dziewczyna ma talent. Zwiastun jest całkiem, całkiem.
Góra nominacji i nagród jakie już dostała za tą rolę chyba powinna być dowodem, że dała radę. Za cztery dni dostanie też nominację do Oscara i ma bardzo dobre widoki na zwycięstwo.
A moim skromnym zdaniem im bardziej film, i aktorzy w nim grający, nagradzani, tym bardziej film okazuje się "do kitu". Ilość zdobytych statuetek naprawdę nie odzwierciedla czy film fajny jest czy nie.
Co nie zmienia faktu, iż sama nie mogę się doczekać kiedy będę miała okazję zobaczyć ten film. Do samej aktorki nic nie mam.
Ja bylem pewien, że zawali. Jakoś nie lubiłem jej w Igrzyskach, ale tutaj zagrała rewelacyjnie. Lawrence i muzyka w tym filmie to duży plus.
Dobra weź się nie udzielaj,bo Jen miała zapracowany rok ,a ty i z tekstem "ak ta mala z Hunger games zwali role w tym filmie to jej strzele z luku strzala w kolano...." T najlepsza aktorka,a ty się nie odzywaj ,bo byś tak nigdy zajebi*cie nie zagrał -.-
Po pierwsze: Jennifer daleko do najlepszej aktorki. po drugie nie mowie ze zagralbym tak lub lepiej. :)
To proszę jej nie krytykować ,bo jest zajebista. I za kogo ty się masz "krytyku" ?! No cóż... Do krytyka ci daleko -.-
Do krytyki daleko? to stwierdzenie nie ma zadnego sensu, krytyke moze wystawic kazdy kazdemu w rozny sposob.
Radze jeszcze raz przeczytac moja (zart) wyppowiedz - w zaden sposob jej nie skrytykowalem a jedynie wyrazile mswoja "obawe" o potencjalnym spiep***eniu przez nia roli.
Na tym koncze ta nasza konstruktywna debate, bo nie ma sensu dalej marnowac czasu :)
Pozdrawiam!
Nie lubię jak aktorce/aktorowi przyporządkowywuje się jakąś rolę.
Wracając do 'tej małej', bez obaw mimo młodego wieku, moim zdaniem, jest naprawdę dobrą aktorką, która ma przed sobą wielką karierę. W tym filmie, w rolę wcieliła się rewelacyjnie. Oczywiście wciąż jest to moje zdanie, i możesz się z nim nie zgodzić : )
Pozdrawiam.
Mi sie jej gra aktorska w tym filme bardo podobała, ale najlepiej zagrała w American Hustle <3!!!! Na prawdę widziałam w jej oczach pijaństwo i gniew do Amy. W igrzyskach zagrała dosyć słabo, stad mogą byc jej złe opinie. PS. Dużo aktorów umie swietnie zagrać, ale, aby zagrać człowieka chorego lub alkoholika potrzeba dużo talentu który wykorzystała w tych dwóch filmachw 100%!
Pozdrawiam <3
O tak. Zgadzam się! :) W Igrzyskach nie pokazała wszystkiego na co ją stać, chodź muszę przyznać, że jestem wierną fanką całej trylogii, i z nadzieją oczekuję trzeciej części. Przyznam szczerze, że wolę ją w innych rolach niż Katniss.
Katniss jest specyficzną osobą (co wiadomo po przeczytaniu książek), dość skrytą i ukrywającą swoje uczucia. Może to dlatego.
W każdym bądź razie, Jennifer napewno ma ogromny talent i życzę jej jak najlepiej! Pewnie dlatego, że umie mnie rozchmurzyć w gorsze dni :D Wystarczy, że obejrzę jej wywiady! :)
Pozdrawiam :3
Również bardo lubię Jennifer :) jako osobę ( z tego co moge poznać w wywiadach :P). Czytałam wszystkie czesci i jest specyficzną osobom. Tak jaki i film bardo mi sie podobało jednak 3 tak średnio.
Pozdrawiam :))))
O tak. Zgadzam się! :) W Igrzyskach nie pokazała wszystkiego na co ją stać, chodź muszę przyznać, że jestem wierną fanką całej trylogii, i z nadzieją oczekuję trzeciej części. Przyznam szczerze, że wolę ją w innych rolach niż Katniss.
Katniss jest specyficzną osobą (co wiadomo po przeczytaniu książek), dość skrytą i ukrywającą swoje uczucia. Może to dlatego.
W każdym bądź razie, Jennifer napewno ma ogromny talent i życzę jej jak najlepiej! Pewnie dlatego, że umie mnie rozchmurzyć w gorsze dni :D Wystarczy, że obejrzę jej wywiady! :)
Pozdrawiam :3