PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=506803}

Poradnik pozytywnego myślenia

Silver Linings Playbook
2012
7,2 307 tys. ocen
7,2 10 1 307297
6,9 90 krytyków
Poradnik pozytywnego myślenia
powrót do forum filmu Poradnik pozytywnego myślenia

No nie dało się tego oglądać. Nastawiony pozytywnie, bo przecież Oskar (i tytuł) zasiadłem i rozpocząłem seans. Pół godziny wytrzymałem. Z każdą kolejną minutą byłem coraz bardziej znudzony i zniechęcony. Dawno takiej wydmuszki nie widziałem. Film całkowicie plastikowy i sztuczny. Szkoda czasu... Być może jest w nim coś cennego, ale ja tego nie zauważyłem.

Neko_

Ja byłem na nim w kinie i świetnie się bawiłem.Nie wiem dlaczego ale dużą radość sprawia mi to że tobie się nie podobał.piąteczka

ocenił(a) film na 2
Neko_

Ja wytrzymałam 50 minut ale z dużym bólem. Bohaterowie nie dość, że w ogóle mnie nie śmieszyli ani nie wzruszali, to swoim zachowaniem jedynie mnie denerwowali. Całe szczęście, że zmieniłam kanał i przerzuciłam na "47 Roninów", który to film podobał mi się o wiele bardziej :)

ocenił(a) film na 8
DamaMarcia

No tak, śmieszenie albo wzruszanie... typowa pusta widzka komedii romantycznych, należąca do tej masowej widowni plastikowego chłamu, którego się teraz tyle produkuje do kin...

ocenił(a) film na 8
DamaMarcia

do każdego filmu trzeba dojrzeć żeby go zrozumieć
każdy ogląda filmy na swoim poziomie :)

Neko_

Główny bohater w ogóle jakiś taki nijaki i irytyujący Liczyłem na coś, gdzie trochę zagłębią się w postaci, a nie taką wydmuszkę.

ocenił(a) film na 1
Neko_

Ja wytrwałam godzinę, ale ciagle zastanawiałam się jakim cudem ten film zdobył tyle nominacji??????

ocenił(a) film na 10
Maggie1980

Idiota.
Piędziesiąt twarzy Greya to oceniasz 6...

ocenił(a) film na 1
spilperg

Tam przynajmniej akcja była

ocenił(a) film na 8
Maggie1980

do każdego filmu trzeba dojrzeć żeby go zrozumieć
każdy ogląda filmy na swoim poziomie :)

ocenił(a) film na 8
Neko_

Być może jesteś za głupi...

ocenił(a) film na 9
Neko_