http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Lj5_FhLaaQQ
Wygląda całkiem nieźle, tym bardziej, że osobiście uwielbiam takie klimaty no i Jennifer
Lawrence na którą zawsze można liczyć.
Zgadzam się. Jak dla mnie wygląda naprawdę ciekawie. I także nie mogę się doczekać, aby znów ujrzeć Jen na wielkim ekranie. Dziewczyna ma talent i ciekawie dobiera sobie role. Ta jest kompletnie inna od jej póki co najbardziej znanej, czyli Katniss Everdeen. Taki wybór znaczy o tym, iż aktorka chce próbować różnych wyzwań, a poza tym zdaje się w tym odnajdywać, co znaczy o jej wszechstronności. A tej Jen na pewno nie brakuje.
No to czekamy do września.
Chyba nawet do listopada i to jeśli mieszkamy w stanach. Ciekawe kiedy i czy w ogóle w Polsce będzie, choć z taka obsadą raczej nie powinno być problemu. Swoją droga po pierwszych newsach na temat filmu myślałem, że będzie to bardziej dramat niż komedia ale teraz jestem chyba nawet zadowolony, że jest taki klimat, tym bardziej, że już od dawna chciałem zobaczyć Jenn w czymś lżejszym/komediowym (bo poza serialem Terapia domowa ma same mniej lub bardziej dramatyczne role) gdyż oglądając różne jej wywiady nie trudno zauważyć, że ma niezłe poczucie humoru. No i poza tym pewnie na Oscary nie ma co liczyć (choć tutaj bardzo bym chciał dla Jenn za "Serene" - mimo, że nawet jeszcze zwiastuna nie było, czuję, że to może być TA rola Jennifer) to Globy za w kategoriach komediowych jak najbardziej.
"Ta jest kompletnie inna od jej póki co najbardziej znanej, czyli Katniss Everdeen."
To zobacz "Do szpiku kości" i dopiero się zadziwisz jak potrafi zagrać i zaskoczyć ! Ciekawe jak zagra w "House at the End of the Street" ?
Widziałam DSK na długo przed "Igrzyskami Śmierci". Przez ten film ją poznałam. Dopiero potem przeczytałam książki, a w tym czasie już "zaliczyłam" dwa filmy z Jen. Napisałam tak, ponieważ to jej najbardziej znana rola póki co.
Świetny zwiastun, mam wrażenie że to będzie porządne kino. De Niro pokaże Swój warsztat a Cooper pokaże że jest wart dobrych ról, trzymam kciuki i czekam na premierę.