Nie rozumiem tego filmu, dla mnie to produkcja o dwóch osobach z problemami psychicznymi. Strasznie irytują w każdej minucie. Nie dla mnie, nie wiem za co ten Oskar ale ja nie decyduje. Może to po prostu film nie na moją mózgownicę.
Hola, hola... Nie obejrzany film do końca, wiec filmu nie oceniajmy ;) Bądźmy rzetelni w wystawianiu ocen uwzględniając całokształt skladający się również z gry aktorskiej, ścieżki dźwiękowej, a nawet napisów końcowych <Z tym ostatnim to żart> Utrzymujmy portal na poziomie. Nie wypowiadajmy się i nie wystawiajmy ocen filmów których nie obejrzeliśmy! Tigerus, zaznacz sobie, że ''Nie interesuje mnie'' i będzie git, albo zmuś się, obejrz do końca i dopiero wystaw to 2 !!!
Excelsior
Film a raczej aktorka Jennifer Lawrence dostała nagrodę dla najlepszej aktorki właśnie za ten film:)
A film w moim odczuciu jest całkiem lekki i przyjemny w oglądaniu, gdybyś obejrzał do końca to może zrozumiał byś znacznie więcej, bo film rozkręca się potem, a ty obejrzałeś niespełna 50% filmu:)
Dokladnie to samo. Po godzinie przestalam ogladac. Przegadany film o nie wiadomo czym.
Zgadzam się. Ten film jest tragiczny, denny i nudny, gra aktorska okropna. Przekaz żenująco płytki. Wysoka ocena wynika tylko z faktu, że film był na siłę promowany. Największa porażka akademii.