PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=506803}

Poradnik pozytywnego myślenia

Silver Linings Playbook
2012
7,2 307 tys. ocen
7,2 10 1 307297
6,9 90 krytyków
Poradnik pozytywnego myślenia
powrót do forum filmu Poradnik pozytywnego myślenia

Nie rozumiem tego filmu, dla mnie to produkcja o dwóch osobach z problemami psychicznymi. Strasznie irytują w każdej minucie. Nie dla mnie, nie wiem za co ten Oskar ale ja nie decyduje. Może to po prostu film nie na moją mózgownicę.

ocenił(a) film na 7
Tigerus

Hola, hola... Nie obejrzany film do końca, wiec filmu nie oceniajmy ;) Bądźmy rzetelni w wystawianiu ocen uwzględniając całokształt skladający się również z gry aktorskiej, ścieżki dźwiękowej, a nawet napisów końcowych <Z tym ostatnim to żart> Utrzymujmy portal na poziomie. Nie wypowiadajmy się i nie wystawiajmy ocen filmów których nie obejrzeliśmy! Tigerus, zaznacz sobie, że ''Nie interesuje mnie'' i będzie git, albo zmuś się, obejrz do końca i dopiero wystaw to 2 !!!

Excelsior

ocenił(a) film na 7
AldonaCh

Brawo Aldona. Idealne podejście.

Tigerus

Film a raczej aktorka Jennifer Lawrence dostała nagrodę dla najlepszej aktorki właśnie za ten film:)
A film w moim odczuciu jest całkiem lekki i przyjemny w oglądaniu, gdybyś obejrzał do końca to może zrozumiał byś znacznie więcej, bo film rozkręca się potem, a ty obejrzałeś niespełna 50% filmu:)

ocenił(a) film na 1
Tigerus

Zgadzam się, po godzinie stwierdziłam, że szkoda czasu na ten GNIOT!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 3
Tigerus

Dokladnie to samo. Po godzinie przestalam ogladac. Przegadany film o nie wiadomo czym.

ocenił(a) film na 9
Tigerus

Jedna jedyna rzecz się zgadza. To nie jest film na twoją mózgownicę.

ocenił(a) film na 3
Tigerus

Zgadzam się. Ten film jest tragiczny, denny i nudny, gra aktorska okropna. Przekaz żenująco płytki. Wysoka ocena wynika tylko z faktu, że film był na siłę promowany. Największa porażka akademii.

ocenił(a) film na 7
Tigerus

Zgadzam się z osobą wyżej. Film nie na "twoją mózgownicę". Jak i również nie dla tych, co też besztają film zobaczywszy m.w 1 godz.