PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=506803}

Poradnik pozytywnego myślenia

Silver Linings Playbook
2012
7,2 308 tys. ocen
7,2 10 1 308284
6,9 67 krytyków
Poradnik pozytywnego myślenia
powrót do forum filmu Poradnik pozytywnego myślenia

choć rzeczywiście momentami ciężko się ustosunkować czy zrozumieć niektóre zachowania bohaterów jeżeli samemu się nie jest lub nigdy nie było z podobnym stanie, jest to bardzo dobry film. Dynamiczne dialogi i świetna gra aktorska. Jak dla mnie nawet dla samej końcówki wartko zobaczyć (jak ktoś jest romantykiem), choć może się wydawać zbyt piękna i "amerykańska".

ocenił(a) film na 8
roznebzdety

Film trzyma poziom. Naprawdę potrafi rozbawić i wzruszyć. Nawet jeśli komuś takie gatunki zbytnio nie podchodzą warto obejrzeć choćby ze względu na grę Bradleya Coopera i Jennifer Lawrence.

ocenił(a) film na 7
roznebzdety

Tez uważam, że film jest niezły. Mnie osobiście bardziej podobała się pierwsza część, gdy starałam się nadążyć za działaniem i słowami głównym bohaterów... Druga część przypominała już komedię romantyczną z happy endem, ale rzeczywiście dla Bradleya i DeNiro warto obejrzeć. Daję 7/10:-)

ocenił(a) film na 9
roznebzdety

Mi tez film baardzo przypadł do gustu, To jedyny film o szczęśliwej miłości produkcji amerykańskiej który tak mi sie spodobał. Przede wszystkim NORMALNY, niezbyt ckliwy i nie przerysowany, bardzo subtelne sceny rodzącego sie uczucia miedzy bohaterami. Bardzo si e ciesze że roli nie przyjął Mark Wahlberg i przymierzana do roli Tiffany, Rachel McAdams czy Olivia Wilde. Cooper jest b przystojny co było wartością dodaną do jego postaci. Cieszę się że rolę dostała Jennifer Lawrcence, atrakcyjna dziewczyna, ale nie plastikowa lalka, nadała charakter postaci.

ocenił(a) film na 8
wino86

tak rzeczywiście aktorów ostatecznie dobrali bardzo dobrych, naprawdę świetnie zagrali i nie zdziwiłby mnie oscar dla Lawrence :)

ocenił(a) film na 9
roznebzdety

Podobno do roli Tiffany brano pod uwagę też Angelinę Jolie.. nie mogę sobie wyobrazić jakby zagrała..

ocenił(a) film na 7
roznebzdety

Bardzo przyjemny film...dla oka i dla duszy. Miło, lekko i przyjemnie a to wszystko na najwyższym aktorskim poziomie.