Koncowka oklepana I ostro przewidywalna,ale nieprzeszkadza. Caloksztalt- super,polecam :-)
można wiedzieć gdzie oglądałeś film? W kinie czy w internecie bo ja nie mogę doczekać się polskiej premiery :)
świetny ;) nie spodziewałam się, a juz szczególnie po Cooper'ze, bo Lawrence jest wszędzie dobra ;) bardzo fajny scenariusz i cala historia adekwatna do naszych czasów, trochę lukru, ale nie za duzo, by nie mdliło. zwariowany i normalny zarazem, a przede wszystkim pozytywny jak w tytule ;) polecam
No coz..dla mnie wrecz przeciwnie, bylam w kinie w Rydze i umieralam z nudow. Widze ze dla innych wszystko bylo ciekawe i pozytywne, dla mnie jednak dwie glowne postacie byly okropnie denerwujace, ich ekspresja twarzy, styl bycia, wszystko, zadnej sympatii do nich nie czulam. przewidywalny przeokropnie od samego poczatku. podobal mi sie sam poczatek, ale potem jakis taki nudny i przewidywalny, akcja nic nie wnosila..nie wiem w ktorym miejscu byl zwariowany..jedyne co przykulo uwage to rola De Niro. Lubie komedie, ta mnie kompletnie nie porwala.