PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=506803}

Poradnik pozytywnego myślenia

Silver Linings Playbook
2012
7,2 308 tys. ocen
7,2 10 1 308263
6,9 67 krytyków
Poradnik pozytywnego myślenia
powrót do forum filmu Poradnik pozytywnego myślenia

Koncowka oklepana I ostro przewidywalna,ale nieprzeszkadza. Caloksztalt- super,polecam :-)

ocenił(a) film na 8
pladge

można wiedzieć gdzie oglądałeś film? W kinie czy w internecie bo ja nie mogę doczekać się polskiej premiery :)

ocenił(a) film na 8
malwinka116

W kinie :-) ale w uk ;-)

ocenił(a) film na 8
pladge

świetny ;) nie spodziewałam się, a juz szczególnie po Cooper'ze, bo Lawrence jest wszędzie dobra ;) bardzo fajny scenariusz i cala historia adekwatna do naszych czasów, trochę lukru, ale nie za duzo, by nie mdliło. zwariowany i normalny zarazem, a przede wszystkim pozytywny jak w tytule ;) polecam

ocenił(a) film na 8
tiramisuu

Zgadzam sie calkowicie :-) dwoma slowami good staff :-)

ocenił(a) film na 3
pladge

No coz..dla mnie wrecz przeciwnie, bylam w kinie w Rydze i umieralam z nudow. Widze ze dla innych wszystko bylo ciekawe i pozytywne, dla mnie jednak dwie glowne postacie byly okropnie denerwujace, ich ekspresja twarzy, styl bycia, wszystko, zadnej sympatii do nich nie czulam. przewidywalny przeokropnie od samego poczatku. podobal mi sie sam poczatek, ale potem jakis taki nudny i przewidywalny, akcja nic nie wnosila..nie wiem w ktorym miejscu byl zwariowany..jedyne co przykulo uwage to rola De Niro. Lubie komedie, ta mnie kompletnie nie porwala.

ocenił(a) film na 8
pladge

Good stuff