kiler- chłopaki nie płaczą - poranek kojota
z tej trójki poranek najlepszy :D
Jak dla mnie "Chłopaki nie płaczą" był lepszym filmem, z genialną rolą Cezarego Pazury ^^. Ale i tak te wszystkie 3 produkcje biją na głowę wszystkie komedie romantyczne, które powstają obecnie. Szkoda że takich komedii jak poranek albo chłopaki już nie robią ;/.
Chłopaków da się jeszcze oglądać, powiem więcej, to była nadzieja na fajne polskie komedie... nadzieja zaprzepaszczona
w chłopakach nie podobało mi sie że lekko zalatywało Pulp Fiction, a tak jak mówie dla mnie najlepsze teksty z tych trzech ma poranek kojota
mówie że jedynie zalatywało... szczególnie moment kiedy kłócili się o frytki
-to tylko kawałek pie*dolonego ziemniaka... itp a ta dyskusja w PF że 'nie jem wieprzowiny bo świnie ryją w błocie'
jeśli tobie sie nie kojarzy no to co ja ci zrobię :)
nie no dla mnie to 'kiler' rządzi. :)
ale poranek też daje radę. za ten tekst scenarzysta powinien dostać flaszkę:
'-Czuję głód emocjonalnego związku. Fajnie jest być z kimś, z kim można sensownie pogadać, kogo można przytulić, ugotować tej osobie kolację.
-Człowieku masz mnie, ja zawsze chętnie opie***lę coś na ciepło.' :D
nie no dla mnie to 'kiler' rządzi. :)
ale poranek też daje radę. za ten tekst scenarzysta powinien dostać flaszkę:
'-Czuję głód emocjonalnego związku. Fajnie jest być z kimś, z kim można sensownie pogadać, kogo można przytulić, ugotować tej osobie kolację.
-Człowieku masz mnie, ja zawsze chętnie opie***lę coś na ciepło.' :D
"-co to jest? dlaczego ta świnia ma kły?
-bo to jest guziec, taka świnia z Afryki.
-Ty sam k**wa jesteś guziec!"
<to mój ulubiony tekst
A ja miałem okazję kilka dni temu poznać pana Janusza Józefowicza z którym oczywiście zrobiłem sobie pamiątkową fotkę :)
No a dla mnie Chłopaki nie płaczą to żadna komedia polska nie przebije! NAJLEPSZY i kropka.
Potem Kiler (z tych co wymieniłeś)
Na końcu poranek kojota....
W tych 2 pierwszych Cezary Pazura po prostu zrobił swoje i w ogóle aktorzy świetnie zagrali.
W Poranku niektórzy sztucznie grali i tak bez emocji...no ale ogólnie w porządku film.