miał zostać wyemitowany 23 grudnia o 0:45, a zamiast tego leci właśnie jakiś kabaret, koncert (?)
to już trzecie oszustwo telewizji, które zauważyłam, w tym tygodniu..:/
tak, już zauważyłam pomyłkę, wszystko przez to, że jest za dużo wolnych dni i ciekawych filmów;) ale niepotrzebnie czekałam:p
Tak strasznie się cieszę, że nie mogłam dziś w nocy spać. Że zdecydowałam się włączyć telewizor, z nikłą (ale zawsze!) nadzieją, iż zobaczę w nim coś, co nie będzie mówiło np. o dzieciach pozostawionych na święta samych w domu. Jestem pod ogromnym wrażeniem. Ogromnym.
Doceniam to, że w ten świąteczny czas zobaczyłam coś zupełnie nie landrynkowego, innego, prawdziwego. Pokochałam wszystko w tym filmie. Przede wszystkim szczerość, niesamowitą szczerość. Sposób w jaki aktorzy wyrażali swe emocje całkowicie mną zawładnął. Od początku do końca niemal uczestniczyłam w życiu bohaterów. Przeżywałam, cieszyłam się, płakałam, wzruszałam. Wielki ukłon dla filmowego syna Michała! Jestem jego absolutną fanką, już dawno nie widziałam tak przekonującego młodego aktora. Ogólne wrażenie - bardzo, ale to b a r d z o pozytywne.
Serdecznie POLECAM!
Wesołych Świąt !
Nigdzie nie można znaleźć tego filmu... :( A tak bardzo chciałbym siebie zobaczyć. Filmowy syn Michała Adam.