PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=190313}

Posłańcy

The Messengers
2007
5,9 24 tys. ocen
5,9 10 1 24131
3,3 6 krytyków
Posłańcy
powrót do forum filmu Posłańcy

Marny.

ocenił(a) film na 6

Film do bólu przeciętny. Co prawda nie było tu jakiejś rażącej tantedy i beznadziei, ale też zupełny brak czegokolwiek nowego. Praktycznie wszystko już było w innych horrorach.

ocenił(a) film na 4
dkf

Tak, film da się obejrzeć, ale bez rewelacji :/

ocenił(a) film na 3
dkf

Zgadzam się. Pisałem kiedyś, że horror nie musi być logiczny. Musi jednak być straszny. Horror ”Posłańcy” nie był ani logiczny (wyjazd z Chicago i osiedlenie się na zadupiu i zajęcie się rolnictwem to jakaś piramidalna bzdura) ani straszny. Był za to strasznie nudny. Mimo późnej pory postanowiłem go obejrzeć w TVN. Nie było warto. Usnąłem i dokończyłem dnia następnego. Nie zamierzam oglądać ponownie.
3/10

galladorn

Braku logiki dopatrywalbym sie w zupelnie innych miejscach, ale podzielam ocene - slaby.

ocenił(a) film na 5
El_Draque

Ja także uważam, że słaby. Brakowało mi wszystkiego czego oczekuje się od horroru. Poza tym strasznie amatorskie efekty specjalne, co psuło klimat i napięcie. Nastrój grozy był bardzo niezgrabnie podtrzymywany, brakowało mi jednolitości światła, miałem wrażenie jakby były to 2 połączone ze sobą filmy, wszystko to sprawia, że daje ocenę: 5/10