PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=190313}

Posłańcy

The Messengers
2007
5,9 24 tys. ocen
5,9 10 1 24131
3,3 6 krytyków
Posłańcy
powrót do forum filmu Posłańcy

Obejrzałem trzy horrory pod rząd...
1) The messengers
2) Nieznajomi
3) Pulse

Na pierwszy rzut oka każdy film zupełnie inny ale za to oceny wystawione pzrez internautow podobne.. Moje odczucia są takie:

The messengers - Na początku drętwo , w środku nudno , na końcu troche sie rozkręciło ale bez rewelacji w ogole nie straszny , chwilami śmieszny więcej sie męczyłem niż byłem zaciekawiony fabułą. Kompletny niewypał jak dla mnie nuuda. 3/10

Nieznajomi - niby najniższa nota bo 5,5/10 ale ja uważam że nie jest złe. Jeśli jest to film naprawde chociaż troche kręcony na faktach to napewno idzie na dobro filmu. Na początku troche nudny, potem sie troche rozkręca. Pod koniec też nieźle. Irytowało mnie troche głupie zachowanie bohaterów bezmyślne dosłownie... Ale ogolnie nie jest zły można spokojnie obejrzeć ( Najstraszniejszy z tych 3 filmów..). Jak dla mnie 7/10

Pluse - Film bardzo oryginalny nigdy podobnego nie widziałem. To przemawia na plus. Dość ciekawy i wciągający ale troche za bardzo fantasty jak dla mnie. Niby horror ale zupełnie nie podobny do innych. Ogolnie oceniam go jako spoko chyba najlepszy z tych trzech. Warto obejrzeć. Troche dziwi mnie ocena 6,5/10 no ale każdy ma inny gust :).
Wg mnie 8/10.

Pozdrawiam ;) niedługo porówwnam kolejne 3 horrorki ;]