Widzę tu wiele negatywnych opinii . Zresztą nie tylko w przypadku tego horroru jest tych nieprzychylnych opinii aż tyle .Wydaje mi się ,że niektórzy z Was przesadzają z krytyką. Gdybym była reżyserem to po przeczytaniu Waszych opinii na temat horrorów nie wiedziałabym jaki ten film ma w końcu być? By był straszny, wciągający i mógł w pełni zadowolił choć większość z Was(bo wszystkich zadowolić się nie da). Wydaje mi się ,że niektórzy z Was udają twardzieli i że to oni sie niczego nie boją, film nudny itp. Inni zaś naoglądali się sporo filmów i nic ich „nie rusza”. Oj ciężka dola reżyserów. Coraz trudniej nakręcić coś zaskakującego ,strasznego ,klimatycznego itp. Zdaje sobie sprawę. Zdaje sobie również sprawę ,że po obejrzeniu wielu filmów jesteśmy bardziej wymagający i wybredni. Nie łatwo nam dogodzić .Jednak niektórzy przesadzają i nie chodzi mi tylko o ten film ale w ogóle o Wasze oceny. Pytam serio jaki powinien być idealny horror w Waszym mniemaniu? Jestem ciekawa? Jak jest za dużo krwi –źle , za mało -źle, klimat budowany jest powoli -źle bo nuda, kiedy coś sie za szybko dzieje-piszecie ,że film nie wprowadza widza stopniowo w klimat. Więc czekam na odp. jaki powinien być film i co Wy byście w nim zawarli będąc reżyserem .Możecie się wykazać a nie tylko narzekać . Czekam na Wasze wypowiedzi i propozycje. Łatwo jest coś oceniać i krytykować. Wiem każdy ma prawo do wyrażenia zdania .Moja wypowiedz nie miała na celu obrażenia kogokolwiek. Pozdrawiam! I zachęcam do wypowiedzi odważnych ,ambitnych i kreatywnych!