PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=120131}

Postrach z jeziora

Snakehead Terror
2004
3,2 801  ocen
3,2 10 1 801
1,0 2 krytyków
Postrach z jeziora
powrót do forum filmu Postrach z jeziora

Lipa

ocenił(a) film na 1

Patrzę, że dzisiaj na 'dwójce' ten film. I od razu wiedziałem, że lipa. Ocena 4,21 mówi sama za siebie. Za co jest płacony abonament? Za takie żałosne filmy?

matekfcb

Typowa ramówka TVP, film katastroficzny lub o potworach z notą na Filmwebie 3-4/10:) Do tego każdy powtarzany co rok lub półtora:)

ocenił(a) film na 5
HEATH

Nie wszystkie filmy są idealne. Lepsze to niż jakieś tańce z gwiazdami. Wg mnie tez kiepściutko, ale obejrzeć można :) Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 1
ivonciaa

To może kogoś zmartwię ale chyba wolałbym "potańczyć".
1. Ogólna tępota i dziwny jakby to określić.. look&feel (ujęcia itd.)
2. Dziwne "prowadzenie" akcji (te przerywniki z jakże "przerażających scen")
3. Realizacja scen z "rybkami" - pokażą tu ogonek tu łebek ale całej żywej rybki "w akcji" nie zobaczysz.
4. Zero emocji tak u aktorów jak i u mnie gdy to oglądam.

ocenił(a) film na 1
ivonciaa

5. Debilny scenariusz (ziom w środku dnia wylewa ten hormon, jakie to inteligientne)

ocenił(a) film na 1
dj_who

6. Kilka hektolitrów HGH kosztowało by z miliard dolarów. Napewno tego typa by bylo stać xD

ocenił(a) film na 1
matekfcb

do dupy film, a te "wężogłowy" moga wystraszyc chyba tylko dzieci. dziwi mnie, dlaczego ten film jest sklasyfikowany jako horror.

tomunio1990

Nie zawsze Horror powinien straszyć, a tak na marginesie publiczna puszcza takie szmiry, zamiast wziąć się w kupę, wypieprzyć Korzeniowskiego i zacząć w końcu pokazywać mecze pucharowe, bo widzę że polsat również sobie jaja robi :/:/:/

tomunio1990

Film beznadziejny.Obejrzałem go tylko z powodu Chelan Simmons :)

ocenił(a) film na 1
Kamil_2310

Ładnie średnia spadła...3,69 :D

Za krótki? Nieeeee

matekfcb

No może ten film to nie takie znów ambitne kino, ale widziałam już gorsze, wiele głupsze i nudniejsze pseudo-horrory.