PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=120131}

Postrach z jeziora

Snakehead Terror
2004
3,2 801  ocen
3,2 10 1 801
1,0 2 krytyków
Postrach z jeziora
powrót do forum filmu Postrach z jeziora

PETYCJA!!!

ocenił(a) film na 2

Proponował bym, aby napisać petycję do szanownych władz medialnych w celu zaprzestania emisji tego ścierwa co 3 miesiące!!!

Wybaczcie proszę mój wybuch, ale film jest wyjątkowo denny, a fakt że leci w tym roku już 4 raz (sic!) powoduje we mnie wzrost poziomu agresji... Pomijam oczywiście to, że film jest mniej więcej tak fascynujący, jak obserwowanie wzrostu paznokci u swoich stóp, więc jakiekolwiek argumenty przemawiające za kolejną reemisją leżą...

Dodajmy do tego, że skoro Kevin lecący w każde święta nawet mi nie przeszkadza, a na myśl o tym "erghm" dostaję gęsiej skórki (głównie dlatego, że kewin ma swój klimat, a aktorzy w miarę dobrze się wczuwają w swoje role, podczas gdy tu główni bohaterowi mają osobowość płyty chodnikowej...) to znaczy, że coś tu jest nie tak. Kiczowate horrory mogę oglądać na prawdę non stop, ale tego... no ni ""...

ocenił(a) film na 2
BabciaSamoZlo

Ja nawet się cieszę, że TVP puszcza kiczowate, idiotyczne pozycje jak "Robozaurus", czy ten horror o mrówkach, ale nie musi tych filmów tak często powtarzać. Wierzę Ci na słowo, że to był już czwarty seans tego filmu w telewizji, ale sam go już dwukrotnie widziałem w przeciągu dwóch-trzech miesięcy. To zdecydowanie za często dla jakiegokolwiek filmu.