PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=31841}

Poszukiwacze

The Searchers
1956
7,1 5,1 tys. ocen
7,1 10 1 5144
7,5 25 krytyków
Poszukiwacze
powrót do forum filmu Poszukiwacze

Kiepska reżyseria jak na Forda. Drewniane aktorstwo. Bajkowe uogólnianie, dobry jest dobry a zły jest zły. Ten film to takie Komando na Dzikim Zachodzie, tylko zamiast Schwarzeneggera mamy Wayne'a a zamiast bazooki kolta.

ocenił(a) film na 10
_mosquito_

nie karmić trolla

CordellWalker

Sam jesteś trollem czak. Ja wyraziłem jedynie swoją opinię a ty nie masz prawa mi tego zabraniać. Uargumentowałem swoje opinię a jak ty nie masz nic konstruktywnego do powiedzenie to przestań zaśmiecać temat, który założyłem.

użytkownik usunięty
_mosquito_

hehehe, nikt trolla nie karmi to sam sie karmi

widzę, że nawet tu sobie nie odpuścisz i musisz potrollować w temacie, który założyłem
ps. pewnie to co napisałem będzie dla ciebie karmą i wkrótce się tu zjawisz, przecież działam na ciebie jak płachta na byka

użytkownik usunięty
_mosquito_

Nie kradnij moich wpisów złodzieju.
Kazdy wie ze to jesteś trollem.

mów za siebie ciołku, wystarczy cie poczytać na przykład na forum Leone i Łejna i już wszystko wiadomo
jesteś trollem a do tego uważasz swoje zdanie za zdanie wszystkich i każdy musi głosować tak jak ty tego chcesz bo inaczej głos będzie nieważny, nie cierpię takich ludzi jak ty, którzy ustawiają innych na forach, bo im się nie podobają inne poglądy, kłamią, fałszują głosowania i mają się za mądrych chociaż są głupi jak but, jesteś zwykłym troglodytą.....

użytkownik usunięty
_mosquito_

gimbusy powinny miec osobne forum (pod nazwą ŚMIECI) na swoje mundrosci.

ocenił(a) film na 10
_mosquito_

''Poszukiwacze'' to przede wszystkim przełomowy i nowatorski western, w którym Ford podda swoje wcześniejsze obrazy mocnej rewizji. Malowniczy, ale przepełniony lękiem, mrokiem i obawą egzystencjalną. Po raz kolejny z Johnem Waynem w roli głównej, ale z zupełnie innym Johnem Waynem – takim, jakiego nigdy wcześniej i później nie widziano na ekranie (no, może tylko w „Rzece czerwonej” i „Prawdziwym męstwie” kreowane przez niego postacie były równie głębokie i niejednoznaczne).

użytkownik usunięty
_mosquito_

gimbusy powinny miec osobne forum (pod nazwą ŚMIECI) na swoje mundrosci.