PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=142672}

Potęga strachu

Running Scared
2006
7,4 33 tys. ocen
7,4 10 1 33286
6,5 2 krytyków
Potęga strachu
powrót do forum filmu Potęga strachu

poprostu tymi słowami można opisać ten film, film ma w sobie chyba wszystko co powienien miec film, smiech, akcje, dreszcz, płacz, miłość, jest poprostu zajefajny, wyku...

ocenił(a) film na 10
wildfirepl

Przed chwilą oglądałe. BAAAAAAAAARDZO DOBRY FILM!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 9
adi_em

Hmmm, co by nie napisac, film bardzo dobry. Trzyma w napięciu, jest chwilami zaskakujący, świetnie się oglada... Jednym słowem bardzo dobry film...

ocenił(a) film na 9
michal1984

dobry film..gdybym ostatnio nie obejrzal Lucky Number Slevin to nawet powiedzialbym ze bardzo dobry :) POLECAM oba!

ocenił(a) film na 9
dzudo_honor

Obejrzałem go dzisiaj z kumplem, jakaś godzine temu i nadal jestem w szoku, w brutalny sposób ukazana historia człowieka pracującego dla mafii, który wplątał się w problemy. Świetna gra aktorksa, ujęcia, fabuła mogła być troche bardziej dopracowana.Ale o takim filmie sie szybko nie zapomina, dla mnie szok.

ocenił(a) film na 9
dzudo_honor

Film REWELACYJNY, bez dwóch zdań! Po prostu trzeba obejrzeć. Jeden z lepszych filmów jakie ostatnio widzialem.

ocenił(a) film na 8
wildfirepl

O niektórych grach komputerowych mówi się że są z serii "must have" tj. trzeba mieć. O tym filmie można powiedzieć "must see" - trzeba zobaczyć. Film rewelacja!!!!!!!!!!!!!!!!!