PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=142672}

Potęga strachu

Running Scared
2006
7,4 33 tys. ocen
7,4 10 1 33286
6,5 2 krytyków
Potęga strachu
powrót do forum filmu Potęga strachu

W swoim gatunku bije wszystkich na głowe!!!!!! Nie można oderwać się od telewizora!! Brawa dla Wayne'a Kramera za świetną reżyserię!!! Efektów nie za dużo i nie za mało. BOSKO TO ZROBIŁ. Momentami troche jednak przesadnie wulgarny...
Ale i tak wypas. Najlepszy film ostatnich lat...i wogóle jeden z najlepszych jakie widziałem!!

ocenił(a) film na 9
LaughJoy

Zgadzam się z przedmowcą film wbija i to bardzo w fotel od pierwszej minuty do samego końca. Mało jest takich filmów które tak trzymaja napięcie. Nieustanne zwroty akcji naprawde wywyższaja ten film !!! Moja ocena to 9+/10 !!!

LaughJoy

Musze to dopisać
LUDZIE NIE OSZUKUJCIE SIĘ! NIE CACKAJCIE SIĘ Z JAKIMIŚ TAN "KLASYKAMI" TYPU OJCIEC CHRZESTNY TYLKO DLATEGO ŻE WYNIKŁY W ZWIĄZKU Z NIM JAKIEŚ REWOLUCJE W FILMIE. JEŚLI FILM NUDZI TO SIE GO NIE OGLĄDA! IDZMY ZA CIOSEM I POWIEDZMY SZCZERZE, ŻE UWCZESNA TECHNIKA POZWALA PRZY OCZYWIŚCIE DOBRYM REŻYSERZE NA STWORZENIE CZEGOŚ O WIELE LEPSZEGO!! RUNNING WYMIATA NP. WŁAŚNIE OJCA CHRZESTNEGO. WKURZA MNIE TO ZE NIEKTÓRZY GADAJĄ ŻE FILM JEST ŚWIETNY TYLKO DLATEGO ŻE TO KLASYK. DAJCIE SIE DOBIĆ NOWYM KLASYKOM.
RUNNING SCARED WYPPPPPPPPPAS!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 7
LaughJoy

W USA film nie był dobrze przyjęty i mało zarobił.

WARA OD OJCA CHRZESTNEGO!!! Jeżeli filmu nie rozumiesz, to Cię nudzi, ale ja go rozumiem i dla mnie jest mistrzostwem świata, a Ty poprostu mówisz, że to nuda. Oczywiście Running Scared to dobry film, ale nie porównuj go z Ojcem Chrzestnym, bo to dwa zupełie inne filmy, kierowane do zupełnie innych odbiorców. Równie dobrze możesz sobie porównać popularnego ostatnio "Karola" z "Omenem" :)

Ichthys

I znowu prostak który nie potrafi dyskutować na poziomie...Eh
Jak mi sie film nie podoba to nie znaczy ze nie rozumiem.
W latach osiemdziesiątych Ojciec Chrzestny królował i słusznie. Swoje zrobił a teraz niech ustąpi miejsca innym filmom. Porównując te dwa filmy w cale nie brałem pod uwqagę tego czy są podobne czy nie. Ojciec Chrzestny to poprostu doskonały przykład na to o czym pisze. Film ma już swoje lata a są tacy ludzie, którzy na siłę próbują sobie wmówić że ten film jest dobry tylko dlatego że taka jest opinia ogółu. Tak sie dzieje juz od paru lat.
Są różne gusta filmowe dlatego nie mów mi że nie rozumiem filmu bo mi tym ubliżasz (szczególnie jeśli w filmie nie ma zbyt wiele do zrozumienia bo głęboki to on nie jest). Idę na studia z filmoznastwa i coś tam już o filmach wiem, ale widać nie można w tym kraju wygłosić swojego zdania, bo bez żadnej argumentacji zostanie ono zjechane...przykro
POZDRO

ocenił(a) film na 9
LaughJoy

Szczerze, to Ojciec Chrzestny mi sie nie podoba.

BUNCH

i fajnie że nie boisz się tego powiedzieć tylko dlatego, że ma taką a nie inną opinię

LaughJoy

Running scared jest dobry ale bez przesady ...

PaPyS

a myślicz o takich "hitach" jak ojciec chrzestny?
Według tego co wcześniej napisałem.
POZDRO

użytkownik usunięty
LaughJoy

Cuż, Running Scared nie oglądałem, ale jeśli chodzi o Ojca to szanuje wasze zdanie, lecz dla mnie jest on mistrzostwem. Marlon Brando, te sceny, uwielbiam ten film. Mogę go oglądać wkółko.