PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=142672}

Potęga strachu

Running Scared
2006
7,4 33 tys. ocen
7,4 10 1 33286
6,5 2 krytyków
Potęga strachu
powrót do forum filmu Potęga strachu

Ogladajac mialem wrazenie ze to polaczenie kilku (okrojonych) filmow polaczonych w calosc. Zazwyczaj tego nie lubie, ale w tym wypadku przypadlo mi do gustu
W dodatku gra aktorow, bardzo dobra. Tylko glowny bohater jakis taki... "tradycyjny Amerykanin"

VvX

VX takie komenty to mozesz sobie wsadzic miedzy bajki!!! premiera jest 24 lutegow stanach!!!! wrrr

kn_1988

No i co że premiera dopiero będzie, ja już nie raz oglądałem filmy na kilka miesięcy przed premierą np. Teksańska masakra piłą mechaniczną albo Scary Movie 3...

użytkownik usunięty
kn_1988

Jak Ci żal dupe ściska to sobie ściagnij z http://www.descargasweb.net/news.php [www.descargasweb.net/ne ...] :) Ale jej i tak nie wierze ze to ogladała w styczniu ;]

kn_1988

Miedzy bajki to Ty sie schowaj. Na filmwebie nie pierdole glupot i nie podaje falszywych informacji. Wiec nastepnym razem zanim wyskoczysz do mnie z takim tekstem to sie zastanow

Premiera nie jest zadnego 24-go lutego. Premiera byla w styczniu. Dokladnej daty nie pamietam, bo mi to niepotrzebne. Nie wiem tez dlaczego na wiekszosci stron (nie tylko filmweb) figuruje 24.02

Dziwny komentarz osoby na IMDB, ktora tez jakims dziwnym trafem ogladala film W KINIE, na ponad miesac przed jego premiera...
"I watched this movie in a near empty cinema a day after it opened in the UK after seeing adverts on the television, it looked like my sort of film and it certainly was there are plenty of people missing out on this one it seems (...)" (8 January 2006)

Znalazlem jeszcze jednego dziwaka, ktory ogladal go w kinie przed premiera. Tymrazem ScreenSelect
"i just been to see this at the cinema brillant film a must see" (16th January, 2006)

Moze mam jeszcze poszukac bilety i je zeskanowac?

ocenił(a) film na 8
VvX

Połączenie wyszło bardzo orginalnie, fajnie i... film wydawał się innowacyjny oraz pozbawiony błedów :) A z tym "tradycyjnym Amerykaninem" sie nie zgodze. Paul grał swietnie i tyle ( potrafi udawać Amerykanina nie :))