PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=142672}

Potęga strachu

Running Scared
2006
7,4 33 tys. ocen
7,4 10 1 33286
6,5 2 krytyków
Potęga strachu
powrót do forum filmu Potęga strachu

Dla mnie to tylko dobry film,choc mial ogromny potencjał ,gdyby bardziej zadbano o to by fabuła była zwarta i nie bylo by w tym filmie tylu zbiegow okolicznosci (jaki dzieciak w ciagu paru godz zaznal by wszystkich typow ludzkiego zla i wyszedl bez szwanku) ten film zaslugiwal by na 9 a tak jest 7-8. Ale przyznam ze to najleprza sensacja od dawien dawna jaka widziałem , i pomyslcie teraz ze prawdopodobnie ten film nie trafi do naszych kin choc masie gniotów sie to udaje , widac nie mial jakis olsniewajacych frekwencji w ameryce. Mnie juz zwiastun rok temu sie podobał i czekalem na premiere az wreszcie dvd w stanach wyszlo to se sciagnolem z netu i wam tez radze bo internet to jedyne miejsce gdzie jest dla Polakow dostepny. Jak mowie film bardzo dobry tylko troche nazbyt efekciarski z ta brutalnoscia i ujeciami - cofaniem czasu itp. ta srednia dowodzi ze wiekszosc ludzi jest troche ciemna i nie umie dojsc do tego co sie stalo bez zobaczenia tego.

użytkownik usunięty
Klopsik1988

"jak bedzie 1000 glosów bedzie chyba lider" - nie wiem czy sie cieszyc czy nie bo film jest naprawde super i dla mnie zasluguje na 10, ale jak tylko sie pojawi (w dodatku na 1 miejscu) na liscie top 100 swiat to zostanie zmasakrowany ocenami 1/10 przez wybitnych krytykow, ktorzy dostrzega jego obecnosc :E

ocenił(a) film na 6

nie będzie 1ego miejsca po osiągnięciu 1000ca głosów; lista jest układana wg średniej ważonej (g / (g+m)) *s + (m / (g+m)) * S, więc ocena na liście będzie niższa, niż na stronie z filmem...aczkolwiek pojawienie się na liście to już dużo znaczy dla filmu:) pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
Klopsik1988

ja dałem 10/10 , jeden z najlepszych filmów jakie widziałem w życiu...

w filmie non stop akcja !!!

ocenił(a) film na 10
Klopsik1988

ps słowa krytyków gów.. dla mnie znaczyły, znaczą i będą znaczyć...

szkoda słów na ten temat...