PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=800317}

Potrójne zagrożenie

Triple Threat
2019
5,4 1,9 tys. ocen
5,4 10 1 1921
4,5 2 krytyków
Potrójne zagrożenie
powrót do forum filmu Potrójne zagrożenie

Czegoś tu nie rozumiem ten film ma już 2 lata i nadal nie widać premiery tylko widziałem trailer tego filmu ja mam wrażenie że ten film będzie miał premierę za parę lat ciekawe czy coś z tego filmu będzie niby się zapowiada przyzwoity film Akcji z elementami Sztuk Walk i chętnie bym go obejrzał z ciekawości

użytkownik usunięty
ebmr

Podobno 22 marca ma być wydany w USA

ocenił(a) film na 6
ebmr

28 Lutego 2019 premiera filmu w Chinach!

ocenił(a) film na 5
Dominio

kurka wodna wreszcie, faktycznie masa czasu minęła odkąd go zapowiedzieli i kręcili.

RipRoy

Nowy zwiastun!
https://www.youtube.com/watch?v=DovnHrIwfTY
Więcej najnowszych zwiastunów: Facebook Trailery Srailery

ocenił(a) film na 7
ebmr

Nie warto się posiłkować fw jeśli chodzi o nowości. Dużo luk, brak aktualizacji i choć użytkownicy starają się uzupełniać wszystko na bieżąco to ich wysiłki są przez byle mankament odrzucane. Nie wiem kto to wszystko akceptuje... Pewnie jakiś niespełniony urzędas bez erekcji któremu zabrano pieczątkę. Dlatego jeśli szukasz świeżych inf to warto zajrzeć w "zobacz listę elementów do edycji" u dołu lub sprawdź na imdb. Teraz wyczytałem że premiera ma się odbyć 22 marca. Wydaje mi się że nie będzie już poślizgu a jeśli tak to niewielki bo Scott Adkins już wrzuca na fb zdjęcia z planu.

ocenił(a) film na 3
drozynskixyz

Film już jest. I to z napisami angielskimi, więc git majonez.

ocenił(a) film na 5
ebmr

coming to theaters for ONE NIGHT ONLY March 19th! - cytat ze strony filmu na fb, udostępniony przez S. Adkins'a

ebmr

Ja dzisiaj znalazłam i mam go.Jest na yts.am