PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=643843}

Potrzask

Brake
2012
6,2 4,9 tys. ocen
6,2 10 1 4856
Potrzask
powrót do forum filmu Potrzask

moja opinia

ocenił(a) film na 3

Film porażka. Po 15 minutach przewidziałem końcówkę. A jak się końcówka zaczęła , to przewidziałem ostateczne zakończenie. Walczyłem ze sobą, żeby to dooglądać do końca. Film nudny i przewidywalny. Do tego przez 90 minut patrzeć na gościa w skrzynii...... nie no , co za pomysł na film. Nie polecam.

shogel

Przewidziałeś końcówkę? No to gratuluję. Dla mnie zakończenie było niespodziewane.

ocenił(a) film na 3
gimi

tez przewidziałem!

ocenił(a) film na 10
shogel

no to brawo dla nas, bo ja tez tak samo, domysl mialem z koncowka, a zakonczenie w ambulansie to pewnik

ocenił(a) film na 7
shogel

SPOILER To teraz spróbuj sobie wyobrazić że to Ty jesteś zamknięty w tej skrzyni. Po 15 minutach przejrzałeś ich grę i śmiejesz się im do tego radia gdy próbują Cię brać na litość, na podstęp, wpuszczają ci tam pszczoły i strzelają do Ciebie. Ale Ty jesteś bystry i wiesz że to ściema bo gdyby chcieli wydobyć z Ciebie jakieś informacje to poddaliby Ciebie i Twoją żonę którą kochasz a o której nie wiesz że jest szpiegiem torturom na Twoich oczach. Więc twardo trzymasz język za zębami i okazuje się że to rzeczywiście była ściema. Potem ładują Cię do karetki i wiozą do szpitala a Ty możesz być z siebie dumny że się sprawdziłeś i może czeka Cię jakiś awans. Karetka dojeżdża, drzwi się otwierają a Ty się orientujesz że to co Cię spotkało do tej pory to był tylko początek który warto im było przerobić bez brudzenia sobie rąk i jesteś w pomieszczeniu w którym mogą cię torturować na tysiące sposobów pod wpływem których wyjawisz im sekrety nawet z poprzednich inkarnacji. Co do tego patrzenia przez 90 minut na gościa w skrzyni to nie wszystko jest dla wszystkich. Ten film rzeczywiście nie jest dla ludzi którzy patrzą na film i myślą o czym innym. Jedni lubią oglądać przez 90 minut ustawione mecze piłki nożnej i się tym ekscytować. Są też ludzie dla których film to jest przygoda, którzy potrafią się zanurzyć w historii którą oglądają, którzy szukają wyjścia i zastanawiają się jakby postąpili w takiej sytuacji.

jaczylion0

Witam

Są i tacy, którzy "lubią oglądać przez 90 minut ustawione mecze piłki nożnej i się tym ekscytować", a następnie "potrafią się zanurzyć w historii którą oglądają" :)

Pozdrawiam :)

ocenił(a) film na 7
shogel

Może powinieneś wróżyć razem z wróżbitą Maciejem?

użytkownik usunięty
Kopski

nie razem... on powinien wróżyć Maciejowi :P

ocenił(a) film na 6
shogel

Fakt że był do przewidenia.Prosty jak drut.