trochę jak "pogrzebany" tylko dużo gorzej a końcówka troszkę dziwna......................
duzo gorzej to ty masz spaczony gust, bo brake bije na łeb pogrzebanego, a taką końcówkę nie udawaj ze przewidziales jasnowidzu
no chyba nie,bo ty w przeciwieństwie do tego frajera z tomaszowa pedalskiego wyraziłeś swoja opinie a nie wyzwałeś mnie
@Reznik - raczej Ty wywzałeś @RapoMostWanted i to na tyle prymitywnie,że aż żal mi się zrobiło jakim musisz być prowincjonalnym imbecylem !! Z innej beczki....w sumie bardzo podobny do "Pogrzebany",również niezły,choć z lepszą,zaskakującą końcówką...6/10
...masz chłopie jakieś kompleksy?czy to ma coś wspólnego z Twoim dzieciństwem i Twoim tatą?bo wiesz....możnaby sobie coś takiego pomyśleć po lekturze Twoich"wypocin";)Jesteś inteligentny i elokwentny niczym pusty bęben buahaha!!nie sil się już na żadne riposty,jeśli w ogóle taki termin funkcjonuje w Twoim słowniku(nie sądze)bo nie mam ochoty czytać więcej Twoich kretyńskich wynurzeń haha
NO NIE WIERZE !!!! FRAJER MNIE ZACZEPIA A PÓŹNIEJ SIĘ POCI !!!BĘBNIARZ PIER,DOL,O,NY !!! ELOKWENTNY CWEL !!! KTO CIĘ W OGÓLE TU ZAPRASZAŁ ?!?!? MÓJ POST I NIE MUSISZ TU SIĘ WYPACAĆ OFIARO GWAŁTU W RODZINIE !!! TAKIE PAŁY JAK TY ŚLEDZĄ POSTY ŻEBY PSEUDO INTELIGENTNIE ATAKOWAĆ LUDZI !!SZMATO,DLA TAKICH GNOJÓW JAK TY PREFERUJE WŁAŚNIE TAKI PROSTACKI JĘZYK POGARDY........................
buhahaha!!sorrryyy ale jedyne na co mnie stać w tym momencie to parknięcie śmiechem na matryce!!buhahaha!! stary zrywasz mi tatuaże swoimi tekstami!!buhaha
haha, niezly kretyn z tego autor reznik, nie dosc ze tępy przyglup, ktory nie potrafi pisac poprawnie, to jeszcze frustrat, ktory za grosz nie przyjmnie do wiadomosci ze ktos moze miec inna opinie niz on, no coz widac ze jest zakompleksionym cepem, meczonym w szkole, bo tak wlasnie odreagowuje tacy jak ty niedowartościowani prostacy, tazke Blejd, szkoda dyskutowac z takim przyglupem, a odnosnie wjazdu na starych, no to widze fajnie doswiadczenia masz juz za soba z ojcem, ładnie sie bawicie, no wybacz, ale nie zazdroszcze.
trele morele 2 cwele he he pedał z tomaszowa pedalskiego i jego dzivka bladź wieczna qrva,,sama szmato zaczęłaś,później twój pedał cię poparł a teraz łzy wylewacie!!! wypier...ć z mojego postu !!!