Potwór

Abominable
2006
4,0 1,3 tys. ocen
4,0 10 1 1311
6,5 2 krytyków
Potwór
powrót do forum filmu Potwór

8/10

ocenił(a) film na 8

Ja osobiscie nic do tego filmu nie mam. Film miejscami smieszny. Najbardziej mi sie chcialo smiac jak na koncu filmu pojawila sie cala rodzinka potworka:)

ocenił(a) film na 3
primeraP10

nic do tego filmu nie masz to czemu 8/10 a nie 5/10?

primeraP10

To chyba Ci sie coś pomyliło bo to miał być horror a nie komedia. Horrory straszą, komedie śmieszą. Tak to już jest... wiec niewiem skąd taka wysoka ocena dla horroru który Cie rozsmieszyl.

Szymen

Sarkazm ludzie...SARKAZM...nie rozumiecie...

ocenił(a) film na 3
Mleczur

OMG FFS rozumiemy, to ty chyba nie zrozumiales. Skoro jest tu sarkazm to czy uzasadniona jest taka wysoka ocena?

primeraP10

po tym filmie nie spodziewałem się czegoś wielkiego, no wiecie niski budżet i wogule, ale mimo wszystko bardzo mi sie podobał, jest to horror, ale tak naprawde tylko pare scen go tym czyni, według mnie to powinna byc parodia , bo powodów do śmiania było bardzo dużo i wolałem ten film niż hostel piłe czy inny cieszacy sie duzą popularnoscia horror, i jeżeli ktos uważa ze dobry horror to taki w którym zostają pokazane realnie drastyczne sceny to sie myli, a co najwazniejsze dobry horror musi miec klimat, a nie nudna akcja przerywana od czasu do czasu brutalnymi scenami.

jak dla mnie film jest ok i 8/10 nie jest wcale wygorowana ocena chyba ze ktos patrzy na to ze jest to horror a wcale sie niebałem,a o to nie chodzi w ocenie tego filmu nie patrzy sie jaki to gatunek tylko czy sie wogule moze podobac i mam nadzieje ze takich filmow bedzie wiecej, tylko z tym parodjowaniem bez przesady bo wydzialem podobne horrory ktore byly totalnie bez sensu.

ocenił(a) film na 3
slawek_89

człowieku... my chyba oglądaliśmy różne filmy... jaki klimat? zastanawiam sie o czym ty w ogole mowisz?

ocenił(a) film na 3
primeraP10

ale serio nasuwa się pytanie: po co ludzie takie coś kręcą??;p
można się na prawde pośmiać...:P:P
ja sie ubawilem w kilku miejscach min: przy schodzeniu na linie trgo typa na wózku, on tak powoli schodzil bo miał uraz a tam ją już prawie ten potwór wpie*****ł...:P:P
osobiście dałem 3/10 gdyż ten film jest nieporozumieniem ale przynajmniej śmiesznym:)
pozdrawiam

ocenił(a) film na 3
primeraP10

a jeszcze jedno słwaek.89
ten film to mial byc horror a nie parodia, i tak go trzeba oceniać, nie sądze aby Ci ludzue, którzy go kręcili myśleli o parodii... po prostu był to horror w najsłabszym możliwym wydaniu...i tak go tbzrba ocenic!!!
i jak widzimy z horroru jest najbliżej do...parodiii:P
tak czy siak ocena 8/10 to jest duuuuzo za duzo!
ale jak mówią"o gustac się nie dyskutuje", chociaż gdyby tak było to co by robili krytycy filmowi oraz my:P

pzdroffka:)

ocenił(a) film na 8
monterro7

Zgadzam sie do twojej wypowiedzi. Dalem 8/10 bo nie jestem krytykiem. Nie mialem nic do tego filmu. Kazdy ma prawo dawac glos na film wedlug wlasnych kryteriow:) Pozdrawiam