Najlepszy tekst zombiaka, który mnie ubawił jak nie wiem co! Nadał ten komunikat przez policyjne cb radio i o dziwo karma przyjechała dość szybko!
Było takie coś ale w pierwszej części, umieściłeś/aś ten temat w części drugiej.
Taki tekst padł w filmie "Powrót żywych trupów", a ten tutaj to "Powrót żywych trupów 2"
Nie, w II-ej części był dialog Zombie- Doktor przez radiostację karetki, a nie wzywanie "posiłków" (cudnie dwuznaczne w ustach żywego trupa)
potwierdzam. tekst " send more ambulance" pada w pierwszej części kiedy zombiaki zjadają dwóch sanitariuszy którzy przyjechali do magazynierów co to się nawdychali oparów z beczki. podobny tekst był odnośnie policjantów! ale to wszytko w pierwszej części
zaraz zaraz... a czy nie było w pierwszej części i nie mówił tego policjant, żeby przysłać więcej gliniarzy ?, send more cops ? ...
W drugiej części, pamiętam jak gadali przez radio z zombiakiem, który im kazał do szpitala przyjechać, na to logicznie myślący koleś, który siedział na tylnej części karetki, wziął radyjko i zapytał się kto jest prezydentem U.S.... a tamten wypalił, no już nie pamiętam :D, ale kogoś z minionych lat :P
a tego to nie kojarzę. chyba nawet nie oglądałem . ale teksty send more cops, send more ambulanse to z Powrót Żywych Trupów
Powiedział, że prezydentem jest Harry Truman, który zakończył kadencje w 1953 :P