Powrót żywych trupów 2

Return of the Living Dead II
1988
6,2 3,8 tys. ocen
6,2 10 1 3767
5,5 4 krytyków
Powrót żywych trupów 2
powrót do forum filmu Powrót żywych trupów 2

Najlepszy tekst zombiaka, który mnie ubawił jak nie wiem co! Nadał ten komunikat przez policyjne cb radio i o dziwo karma przyjechała dość szybko!

użytkownik usunięty
aniolek1234

Było takie coś ale w pierwszej części, umieściłeś/aś ten temat w części drugiej.

Jak w pierwszej? w drugiej właśnie. :P Swoją drogą świetny film ;)

ocenił(a) film na 8
swampwolf

Taki tekst padł w filmie "Powrót żywych trupów", a ten tutaj to "Powrót żywych trupów 2"

swampwolf

Nie, w II-ej części był dialog Zombie- Doktor przez radiostację karetki, a nie wzywanie "posiłków" (cudnie dwuznaczne w ustach żywego trupa)

Hehe zakręcił się co niektóry, te tekst pochodzi z pierwszej części.

ocenił(a) film na 7
aniolek1234

potwierdzam. tekst " send more ambulance" pada w pierwszej części kiedy zombiaki zjadają dwóch sanitariuszy którzy przyjechali do magazynierów co to się nawdychali oparów z beczki. podobny tekst był odnośnie policjantów! ale to wszytko w pierwszej części

llubellak

zaraz zaraz... a czy nie było w pierwszej części i nie mówił tego policjant, żeby przysłać więcej gliniarzy ?, send more cops ? ...

W drugiej części, pamiętam jak gadali przez radio z zombiakiem, który im kazał do szpitala przyjechać, na to logicznie myślący koleś, który siedział na tylnej części karetki, wziął radyjko i zapytał się kto jest prezydentem U.S.... a tamten wypalił, no już nie pamiętam :D, ale kogoś z minionych lat :P

ocenił(a) film na 7
Simon_Harrison

a tego to nie kojarzę. chyba nawet nie oglądałem . ale teksty send more cops, send more ambulanse to z Powrót Żywych Trupów

llubellak

racja, powtórzyłem sobie 1 cześć ^_^ (more brains ! ! lol) i faktyczni, oba teksty tam występują

ocenił(a) film na 4
Simon_Harrison

Powiedział, że prezydentem jest Harry Truman, który zakończył kadencje w 1953 :P

ocenił(a) film na 4
aniolek1234

W 1 zombiak wzywał więcej POSIŁKÓW